20 de superidei pentru nopţile tale fierbinţi

Chef de joacă, un strop de curiozitate şi nici un pic de inhibiţie! Acestea sunt ingredientele ideale pentru a avea numai nopţi reuşite! Ce zici? Îndrăzneşti?

Fă la fel ca mine
Mai ţii minte acel joc din copilărie, când trebuia să imiţi gesturile făcute de ceilalţi copii? Cine a spus că nu poţi să-l joci acum, cu iubitul tău? Experimentează şi arată-i cum ţi-ar plăcea să te alinte, pentru ca mai apoi şi el să facă la fel! Începe cu lucruri simple (un masaj, săruturi pasionale) pentru ca mai apoi să ajungeţi şi la lucruri pe care doreai să le faci dintotdeauna, dar nu ai avut niciodată curajul să le ceri. Va ajunge să-ţi împlinească cele mai ascunse fantezii, fără să aibă vreun moment impresia că-l manevrezi.

Playlist ritmat
Eşti dependentă de muzică şi îţi alegi cu grijă melodiile preferate chiar şi atunci când pleci în călătorii sau când îţi faci cumpărăturile! De ce nu ţi-ai crea un playlist şi pentru întâlnirile tale amoroase? Chiar dacă eşti între aşternuturi, uită de cântecele de leagăn (dacă nu vrei să vă ia somnul pe amândoi). Mai degrabă alege melodii chill-out, samba, R’n’B, pop şi tot ce găseşti mai ritmat!

Verbalizează-ţi orgasmul
Eşti tăcută în marele moment? A venit timpul să dai volumul mai tare! Atunci când ajungi la orgasm, fă astfel încât să afle şi el! Chiar dacă gemetele reprezintă un început promiţător, poţi încerca şi să vorbeşti sau chiar să ţipi atunci când ajungi la punctul culminant al serii. Dacă nu ştiai, aceasta este o metodă excelentă de a-ţi intensifica orgasmul şi de a elibera tensiunea acumulată. În plus, iubitul tău va fi chiar încântat să vadă cât de fericită te face!

Fotografii senzuale
Nu-i aşa că şi iubitului tău i-ar plăcea să aibă o poză fooooaarte intimă cu tine?! Chiar o să-i refuzi capriciul acesta? Preia tu iniţiativa şi transformă-te într-un adevărat paparazzo! Imortalizează cele mai fierbinţi momente şi îl vei face fericit… Uită de aparatele tradiţionale şi fă rost de un polaroid: vă veţi putea bucura instantaneu de imagini!

Cumpără-ţi o jucărie erotică
Credeai că jucăriile erotice sunt rezervate doar pentru plăcerea individuală? Nimic mai greşit! Le poţi încerca şi în cuplu: plăcerea e garantată! Asigură-te doar că şi el este dispus să le încerce. Aşa că data viitoare când treci pe lângă un sex-shop, nu-l mai ocoli!

Pe întuneric
Nu trebuie să-ţi mai spunem că în pat inhibiţiile sunt în plus! Dacă însă nu te simţi prea în largul tău să faci anumite lucruri ziua în amiaza mare, leagă-ţi iubitul la ochi şi lasă-te purtată de dorinţele tale cele mai ascunse. Vei fi mai dezinhibată şi, în plus, el va fi plăcut surprins de fanteziile tale! Pe întuneric, toate senzaţiile se intensifică, iar plăcerea resimţită prin simţul tactil, gustativ şi auditiv este şi mai mare.

Demonstrează-i că eşti sexy
Ai încredere în tine şi arată ca o seducătoare înnăscută! Îmbracă-te, sau mai bine zis dezbracă-te cu acest scop… Abandonează în sertar lenjeriile comode din bumbac şi străluceşte în desuuri noi din dantelă şi satin. Nu uita de atitudinea deschisă şi mult mai libertină. Mai bine spus: be sexy, baby!

O pauză binevenită
Şi iubitul tău face parte din acei bărbaţi care ignoră importanţa preludiului? Arată-i că, uneori, nu e inutil să aştepte măcar o jumătate de oră până să treceţi la fapte! Propune-i să încercaţi şi alte lucruri: mângâieri, săruturi, sex oral… Obiectivul tău? Să încălziţi atmosfera până când nici unul dintre voi nu mai poate rezista!

Foarte… savuros
Vrei să adaugi un detaliu… exotic serilor voastre? Fugi şi cumpără prezervative de culori şi arome diferite: măr, cocos, banană, mentă… Adaugă vanilie, ciocolată sau frişcă şi plăcerea va fi extremă. Cu aşa delicatese nici nu ştim cine ar mai refuza sexul oral.

Altcineva la mine-n dormitor
Eşti de acord că sexul este 100% fantezie. Aşadar, uită cine eşti de fapt şi prefă-te a fi o altă persoană. Îl poţi convinge şi pe el să-şi asume un rol: puteţi să fiţi doi necunoscuţi care îşi petrec o singură noapte împreună! Nu-i aşa că ai da tot ce-i mai bun din tine? Uitaţi de temeri şi de inhibiţii, iar nopţile voastre vor fi cu atât mai fierbinţi!

Oglindă-oglinjoară
Ştii prea bine că oglinda poate fi aliatul cel mai de preţ al unei femei… Include-o chiar şi în întâlnirile tale erotice! O poţi plasa în faţa patului şi imaginează-ţi ce privelişte aţi avea amândoi! Improvizează un număr de striptease exclusiv pentru iubitul tău sau încearcă să-l laşi la o parte şi arată-i cum ţi-ar plăcea să te satisfacă. Toate astea doar pentru ochii lui! Se ştie că bărbaţii se excită mai repede în faţa stimulilor vizuali: cu siguranţă va ştii să-ţi mulţumească pentru imagine!

Noul trend: fast sex
Sub duş, înainte să plecaţi la serviciu, în maşină, în lift, seara târziu când tocmai vă întoarceţi de la o petrecere, sprijiniţi de peretele din hol sau pe masa din sufragerie. Orice colţişor e perfect pentru astfel de întâlniri rapide, care pot fi uneori mult mai pasionale decât o partidă prelungită în miezul nopţii.

Secrete din dormitor
Puţine lucruri pot uni mai mult două persoane aşa cum o face păstrarea unui secret comun. De ce să nu aplici acest lucru şi în viaţa personală? Creează anumite situaţii intime şi faceţi un pact de tăcere. Nu suflaţi o vorbă despre folosirea unor obiecte din viaţa cotidiană în jocurile voastre erotice, sau despre locurile cele mai neobişnuite în care faceţi dragoste, sau despre cuvintele mai puţin ortodoxe pe care le folosiţi în cuplu (sau cuvinte aparent inocente ce au anumite semnificaţii doar pentru voi). Toate astea fac parte din vocabularul vostru ascuns… Şi ai grijă să nu rupi regula de aur: nu povesti nimic, nici măcar prietenei tale cele mai bune!

Pregăteşte terenul
Dacă jocul seducţiei se termină în pat, asta nu înseamnă că trebuie să înceapă tot acolo! Ce-ar fi să pregăteşti terenul dinainte şi să-l aţâţi chiar şi înainte să vă întâlniţi? Trimite-i un e-mail în care să-i povesteşti ceva foarte hot, după care să-i promiţi că în seara asta voi doi veţi fi protagoniştii! Poţi încerca să-i trimiţi mesaje toride pe mobil, în care să-i spui ce vei face când veţi fi împreună, sau chiar să-i strecori o fotografie mai provocatoare de-a ta într-un buzunar. Asigură-te însă că o vede numai el! În acest fel îl vei ţine în suspans toată ziua…

Factorul surpriză
Începeţi mereu cu săruturi pasionale, continuaţi mai apoi cu un sex oral, şi treceţi mai apoi la fapte? De fiecare dată preia el iniţiativa? Mereu alegeţi patul ca loc de desfăşurare? A venit momentul inovaţiei! Lasă în urmă rutina. Şi nu uita: micile schimbări pot face marile diferenţe! Fă un efort şi surprinde-ţi amantul iniţiind tu de data aceasta jocul. Arată-i că uneori şi tu îţi doreşti să fii satisfăcută!

Probă atletică
Nu e nevoie să ai abilităţile unui acrobat şi nici să ştii pe de rost Kamasutra ca să poţi să faci sex în poziţii surprinzătoare şi care să-ţi aducă satisfacţie maximă. Ce mai aştepţi? Renunţaţi, măcar pentru câteva seri, la clasică poziţie a misionarului şi descoperiţi şi alte poziţii? Faceţi orice vă trece prin cap şi pariaţi pe trucurile care vă produc cea mai mare plăcere! Desigur: uită de complexe şi nu mai fi atât de preocupată de cum te va vedea el dintr-un anumit unghi. Nu uita: cel mai important este să vă simţiţi bine împreună!

Plăcere… lichidă
În căutarea plăcerii, orice amănunt care uşurează lucrurile este binevenit. Să luăm, de exemplu, lubrifiantul. Este posibil ca nivelul de excitare şi de lubrifiere natural să nu fie de ajuns! Alcoolul, stresul, unele tipuri de prezervative pot caza anumite neplăceri în timpul actului sexual! Cei mai buni lubrifianţi sunt cei pe bază de apă: menţin PH-ul natural al pielii şi sunt singurii care pot fi folosiţi în combinaţie cu prezervativele.

Uită de poveşti
Obişnuieşti să citeşti ceva înainte să adormi? Perfect… atâta timp cât laşi deoparte romanul acela dramatic de sute de pagini şi îţi cumperi câteva cărţi care rimează mai bine cu noţiunea de cuplu (şi a căror lectură să îl implice şi pe el)! Uitaţi-vă amândoi pe o revistă deocheată sau la un album de fotografii erotice; prefă-te că-i citeşti un jurnal cu toate fanteziile tale erotice. Toate acestea îţi vor creşte apetitul pentru sex!

Amuză-te din orice
În afară de a fi pură pasiune, iubire, o modalitate de a comunica, şi alte multe lucruri, aminteşte-ţi că sexul este una dintre activităţile cele mai amuzante pe care le poţi practica! Tocmai din această cauză, în pat îţi poţi arăta partea ludică şi jucăuşă a personalităţii tale. Chiar şi atunci când ai impresia că lucrurile sunt cât se poate de serioase sau când ţi se pare că lucrurile nu merg ca la carte, amuzaţi-vă. Uneori simţul umorului este cel mai bun afrodiziac din lume. Şi nu lăsa la o parte autoironia!

Mentalitate deschisă
Nu uita, atitudinea pe care o ai faţă de sex îţi influenţează în mare măsură şi momentele intime. Dacă vei fi pudică, complexată şi fără imaginaţie, nici nopţile tale de iubire nu vor fi prea reuşite. Ca să te simţi bine în pat, adaugă un strop de fantezie, surprinde-l în fiecare moment şi distrează-te! Un ultim sfat: nu te preface! În viaţa ta sexuală, tu eşti personajul principal şi meriţi toată satisfacţia din lume. E foarte bine că vrei să-ţi satisfaci partenerul, însă în primul rând trebuie să te preocupe plăcerea personală. Ai grijă ca nimeni şi nimic să nu ţi-o strice!

Foto: Hepta

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com