15 cele mai neinspirate replici de agăţat din toate timpurile

Ţi s-a întâmplat să fii abordată cu o replică… cel puţin de luat în râs? Ei bine, se pare că lista replicilor de agăţat neinspirate nu se termină vreodată.

 

 1. Ce ai spune dacă te-ai aşeza la masa mea şi am povesti despre orice ne trece prin minte? Şi jur că nu spun asta doar pentru că eşti incredibil de frumoasă, ci pentru că pari şi foarte inteligentă.
 2. Scuză-mă, nu am auzit nimic din ceea ce ai spus, eram pur şi simplu pierdut în ochii tăi minunaţi. Poţi să repeţi, te rog, deşi îmi va fi greu să mă concentrez din acest motiv?
 3. Ai fost colegă de liceu cu mine şi eşti cu trei ani mai mică? Wow, arăţi şi te porţi mult mai matur decât vârsta pe care o ai şi spun asta într-un sens cât se poate de bun.
 4. Salut, m-am rătăcit! Mă poţi îndruma către… numărul tău de telefon?
 5. Fac un sondaj de opinie. Îmi poţi spune, te rog, numele tău, numărul de telefon şi dacă eşti liberă sâmbăta asta?
 6. Arăţi exact ca fosta mea iubită. Şi parcă şi vocea vă seamănă, ca să nu mai spun de faptul că sigur aveţi aceleaşi gusturi la bărbaţi.
 7. Vrei să treci în seara asta pe la mine? Te las să-mi faci ordine în bucătărie, dacă vrei.
 8. Ochii tăi sunt ca două săgeţi bine ascuţite, pot să-i simt până în stomac.
 9. Pune mâna (se uită în ochii tăi în timp ce-şi freacă satisfăcut tricoul între degete), nu-i aşa că-i material de soţ?
 10. Ai nişte ochi foarte frumoşi, îmi amintesc de Mickey Rourke. Blânzi, dar fioroşi în acelaşi timp. Probabil că eşti iute la mânie.
 11. Salut! Vreau să te întreb şi eu ceva: eşti divorţată? Pentru că arăţi de parcă tocmai l-ai părăsit pe nenorocit şi l-ai şi lăsat în fundul gol.
 12. Ştii că unchiul meu când se îmbată poate să deschidă o sticlă de bere cu dinţii? Cum, nu ţi se pare super tare faza?
 13. Ai o figură foarte… interesantă, nu ţi-a mai spus nimeni până acum? Şi prin interesantă nu înţeleg urâtă.  
 14. Te-ai supărat că nu ţi-am cumpărat flori la prima întâlnire? Serios? Nu păreai genul care apreciază florile.
 15. Ai cumva un plasture? M-am julit rău când am picat în cap după tine.

Foto: Northfoto

 

Tags:
,