13 lucruri pe care vrea să le ştie despre tine înainte de o relaţie serioasă

Ar vrea să ştie care e adevăratul motiv pentru care ai acceptat să ieşi cu el în oraş prima dată. Şi să se asigure că ceea ce se întâmplă pe canapea rămâne între voi doi.  

 1. Dacă eşti de acord ca în public să-i spui „tigrule“ şi nu „ursuleţul meu pufos“, aşa cum obişnuieşti să-l strigi acasă.
 2. Ar vrea să afle ce ai în poşeta aceea uriaşă pe care o porţi mereu. Ai o saltea pentru un somn de după-amiază sau vreun fost iubit tăiat bucăţele? Ce cari zilnic cu tine?!
 3. Vrea să se asigure că ceea ce se întâmplă acasă, pe canapea, rămâne între voi. Fie că este vorba despre sex, un leşin de la beţie sau un plâns deloc masculin la un film sensibil. (Mai ales ultima parte.)
 4. I-ar prinde bine să ştie că arată ceva mai bine ca fostul tău iubit. Chiar dacă nu este aşa, ce te costă să-i spui asta din când în când?
 5. Ţi-ar fi recunoscător dacă toate chestiile acelea ciudate pe care le face la beţie – şi pe care nici măcar nu şi le-ar aminti dacă nu i le-ai spune tu – ar rămâne între voi. (Nu-i vine să creadă că stă în patru labe şi latră când întrece măsura la băutură!)
 6. Ar fi foarte fericit dacă fantezia ta legată de nunta perfectă nu include porumbei albi, pisicuţe, o rochie Vera Wang indecent de scumpă sau confetti confecţionate manual sub forma iniţialelor numelor voastre. (Doar nu eşti Mariah Carey, şi îţi este recunoscător pentru acest lucru.)
 7. Şi-ar dori ca relaţia pe care o ai cu animăluţul tău de companie să nu fie exagerat de apropiată. Nu de alta, dar ar prefera ca săruturile pe gură să fie rezervate în exclusivitate pentru el.
 8. Ar fi grozav ca în momentul în care veţi avea un copil să îl laşi să se folosească de acesta pentru a se băga în faţă la cozile de la supermarket. Şi promite că nu o să aplice aceeaşi schemă pentru a agăţa tipe în parc.
 9. Îşi doreşte să ştie care este motivul adevărat pentru care ai acceptat să ieşi cu el. (Şi nu, nu-i băga placa aceea cu frumuseţea şi deşteptăciunea lui, pentru că nu este atât de naiv.)
 10. Nu ar fi rău să-i spui că este cel mai bun amant pe care l-ai avut până acum. Da, în această situaţie, minţitul este obligatoriu!
 11. Ar vrea să ştie dacă ai în familie vreun atlet. Nu de alta, dar i-ar prinde bine să spere că fiul lui ar putea juca în echipa naţională de fotbal. (Din partea lui, nici o şansă, toţi suferă de dureri de spate.)
 12. Poate îi explici de ce rimel şi mascara nu sunt unul şi acelaşi lucru. Lui aşa i se pare, nu e chestia aia neagră cu care te dai pe la ochi? De ce îl corectezi de fiecare dată când aduce vorba despre asta?
 13. Trebuie să afle de ce ai nevoie de două ore pentru a pleca de acasă dimineaţa. Adică… şi el trebuie să facă duş şi să se îmbrace. Tu, în plus, te machiezi, dar nu are cum să dureze atât de mult numai asta! Deci, recunoaşte, ce faci tu de fapt înainte de a pleca la birou?!

Foto: Hepta

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com