13 lucruri pe care nu vrei să le auzi la o întâlnire

Băieţi, atenţie! Ne puteţi spune că suntem sexy însă nu, în nici un caz nu puteţi adăuga că arătam mai slabe în pozele de pe facebook. 

 1. Mai ai mult din cafeaua aia? Bei la ea de o oră şi mă aşteaptă mama să ne ducă acasă. (Cât de ciudat este tipul cu care ieşi?!)
 2. Hei! Uite-o pe fosta mea iubită. A trecut mai bine de un an de când ne-am despărţit şi aproape şase luni de când m-a dat în judecată pentru hărţuire, dar hai să intrăm, poate i-a trecut în cele din urmă supărarea pe mine.
 3. Wow! Arătai mult mai slabă în pozele de pe facebook. Acum, când stai lângă mine, văd că ai mâinile puţin mai groase decât ale mele şi eşti şi cu un cap mai înaltă. Dar în rest, eşti OK.
 4. Mănânc doar grătar de pui, salate şi din când în când fructe. Iau suplimente proteice şi merg la sală de şase ori pe săptămână. Luni lucrez numai exerciţii pentru braţe, marţi numai pentru picioare. Am patru feluri de creme hidratante de faţă. (Serios, cine vrea să aibă o relaţie cu un tip care vorbeşte atât de mult despre el? Şi cum să aibă mai multe creme de faţă decât tine?!)
 5. Implicarea totală într-o relaţie nu a fost niciodată o problemă pentru mine, aşa cum este pentru majoritatea bărbaţilor: am fost însurat deja de trei ori, deşi nu am decât 28 de ani.
 6. Mi-e teamă că nu vom putea face sex pentru câteva săptămâni bune – medicul care mi-a făcut implantul de păr spune că voi fi destul de letargic de la tratamentul post-operator.
 7. Merg la psiholog, pentru că am probleme cu controlul furiei. Dar am observat că am făcut progrese serioase. (Şi la trei secunde după ce îţi face această declaraţie urlă la chelner că e vinul prea rece!)
 8. Aş vrea un whisky dublu cu puţină gheaţă. Dar dacă mă gândesc mai bine, vreau toată sticla, să nu fii nevoită să faci mai multe drumuri.
 9. Tipa aceea care tocmai a trecut pe lângă noi în drum spre bar arată excelent. Ce părere ai despre o partidă în trei? Să mă duc să-i comand ceva de băut?
 10. Îţi place geanta mea mov? Mie mi se pare senzaţională şi mi-am cumpărat mai multe, doar că au alte culori.
 11. Vai, ador melodia asta! (Dacă începe să cânte cât îl ţine gura vreo melodie a lui Michael Bolton, care nu se mai aude în tot barul din cauza lui, lasă-l! Dacă aveai de gând să te faci de râs în halul acesta, ai fi ieşit la un pahar de vin cu bunica ta cam beţivă, nu aveai nevoie de el.)
 12. Prezervative? Nu, evident că nu am, nu ar trebui să fie responsabilitatea ta? În definitiv, tu eşti cea care nu vrea să rămână însărcinată.
 13. De obicei ies numai cu tipe care fac modelling. Este atât de relaxant să am o întâlnire cu o tipă obişnuită!

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com