12 semne că EL nu este ce-ţi trebuie în dormitor

Vorbeşte despre mama lui. Mult. Sigur, e de admirat un tip care îşi iubeşte mama, dar trebuie să fugi de unul care are o poză cu ea la el în dormitor. Descoperă şi alte 11 semne că trebuie s-o iei la fugă de la prima întâlnire.

 

 1. Îţi povesteşte cu orice ocazie cât este de bun în pat. Serios? Tu nu ai aflat zicala conform căreia câinele care latră nu prea… muşcă?
 2. Spune că nu s-a masturbat în viaţa lui. Minte? Spune adevărul? Chiar nu are importanţă: acesta nu este un lucru pe care să simţi nevoia să îl ştii despre el.
 3. Se admiră în orice suprafaţă reflectorizantă. Da, chiar şi într-o lingură, la restaurant.
 4. Vorbeşte despre mama lui. Mult. Sigur, e de admirat un tip care îşi iubeşte mama, dar trebuie să fugi de unul care are o poză cu ea la el în dormitor.
 5. Îl întrebi dacă are prezervative şi răspunsul lui este: „Nu ai nevoie!“
 6. Patul lui este în formă de maşină de Formula 1 iar cearşafurile au imprimate pe ele personaje din desene animate. Cu roboţi.
 7. Are respiraţia urât mirositoare. Dacă nu are decenţa să aibă grijă de dinţii lui, de unde ştii că nu este purtător de tot felul de boli? Nu cred că vrei să rişti.
 8. Când te sărută te simţi de parcă eşti prizonieră într-o maşină de spălat. Nu-i amuzant.
 9. Maşina lui are tot felul de beculeţe, flăcări desenate pe aripi şi o tobă incredibil de zgomotoasă: concurezi la un raliu al băieţilor de cartier, dragule?
 10. Într-o întâlnire de două ore nu binevoieşte să te întrebe nimic despre tine, vorbeşte doar despre el. Ce te face să crezi că în pat va fi altfel?
 11. Nu se poate uita vreodată în ochii tăi. Fugi cât mai poţi!
 12. Podoaba lui capilară este mult mai bogată şi mai mătăsoasă decât a ta. Şi nici măcar nu te va lăsa să o atingi, pentru că pierde ore bune pentru a arăta aşa.

Foto: Northfoto

.