11 lucruri pe care femeile NU trebuie să le ştie despre bărbaţi

Ai idee care sunt lucrurile pe care bărbaţii le fac sau le gândesc, însă n-ar recunoaşte nici picaţi cu ceară? Citeşte mai departe ce spune un bărbat…

 1. Avem grijă ce mâncăm şi ştim ce cantitate de carbohidraţi sau de grăsimi putem consuma zilnic pentru ca silueta noastră să nu aibă de suferit. Ce-i drept, nu recunoaştem nimic şi, dacă remarcaţi corpul nostru impecabil, vom declara nonşalanţi că natura a fost generoasă şi nu trebuie să facem eforturi pentru asta.
 2. Ştiţi comediile romantice cu Ryan Reynolds la care nu îndrăzniţi să ne rugaţi să ne uităm împreună? Ei bine, pentru majoritatea dintre noi nu sunt chiar groaznice. Aşa că nu vă mai simţiţi vinovate ori de câte ori stăm seara acasă să urmărim alături de voi un film siropos; de cele mai multe ori ne şi place.
 3. Indiferent câtă experienţă avem, de fiecare dată suntem puţin emoţionaţi când începem o nouă relaţie. Nu-i aşa că suntem drăguţi? Mai ales că mereu aveţi impresia că doar voi nu ştiţi ce să faceţi atunci când sunteţi îndrăgostite.
 4. Vă folosim din când în când antiperspirantul, chiar dacă are miros de flori de liliac sau altă aromă extrem de feminină. Nu întrebaţi de ce, nu am şti să răspundem la asta.
 5. Încă avem nedumeriri legate de faptul că unele lucruri care funcţionează o dată nu merg mereu. Şi aici nu ne referim doar la sex ci şi la alte chestii precum… scuzele. De ce uneori vi se pare credibil că am fost cu prietenii în oraş şi altă dată ne suspectaţi de lucruri necurate?!
 6. Primele (să zicem) 50 de ori când ne-aţi văzut dezbrăcaţi ne-am străduit ca abdomenul nostru să pară mai plat decât este în realitate (asta în măsura în care poţi să faci o burtă rotunjoară de la bere să semene cu un abdomen lucrat la sală).
 7. Suntem obsedaţi de „notele“ pe care ni le daţi pentru performanţele în pat şi dacă ne comparaţi în vreun fel cu „foştii“ (adică, suntem siguri că faceţi asta, dar întrebarea este: suntem mai buni, nu-i aşa?!).
 8. Vrem să încercăm Yoga. Şi nu din motive de viaţă sănătoasă, vă daţi seama. Ci pentru că avem impresia că, dacă vom dobândi o astfel de mobilitate, Kama Sutra va deveni o joacă pentru noi.
 9. De cele mai multe ori nu suntem aşa de dornici să plătim nota de plată la restaurant pe cât vrem să vă imaginaţi. Dar cum asta aşteptaţi de la noi şi consecinţele în caz că nu o facem sunt greu de evaluat, mimăm un entuziasm care pare foarte real.
 10. Taţii voştri încă ne sperie, chiar dacă avem o relaţie de ani buni. Şi nu, nu ne-au ameninţat direct, dar fiecare privire este în sine o declaraţie de război nespusă.
 11. De cele mai multe ori suntem mult mai îndrăgostiţi decât aţi putea bănui. Dar cum ar fi să vă lăsăm să realizaţi că lumea noastră s-ar prăbuşi fără voi? Asta ar însemna sfârşitul vieţii aşa cum o ştim noi.

Foto: outnow.ch

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com