10 lucruri enervante pe care le iubesc la tine (deşi nu aş recunoaşte vreodată)

Ştiai că un bărbat, atunci când te iubeşte, adoră până şi cele mai enervante obiceiuri pe care le ai?

Sesiuni nesfârşite de shopping, ore întregi pierdute privind seriale siropoase, minutele lungi când te pregăteşti de culcare. Ai crede că sunt printre lucrurile pe care le detest în secret. Dar vrei să-ţi spun ceva? Bărbaţii, deci chiar şi eu, iubesc obiceiurile fetelor, oricât de plictisitoare, sâcâitoare sau obositoare ar părea. Iată câteva dintre lucrurile aparent enervante care de fapt îmi plac la tine.

  1. Te distrezi pe socoteala mea. Şi faci asta din primul moment în care ne-am cunoscut. Ai impresia că mă deranjează? Ei bine, nu, este doar un alt motiv pentru care te iubesc: ai simţul umorului. Mai ales că de cele mai multe ori intru în jocul tău şi ne distrăm bine împreună.
  2. Mă ignori atunci când îţi trimit mesaje, dar îmi răspunzi întotdeauna la telefon. Da, ştiu, ar trebui să te sun pur şi simplu în loc să-ţi trimit mesaje.
  3. La restaurant trimiţi mâncarea înapoi atunci când nu este făcută aşa cum ai cerut, vinul care nu are temperatura potrivită are aceeşi soartă, şi exemplele pot continua. Mi se pare OK, ai standarde înalte şi singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu mă trimiţi pe mine înapoi, pentru că fac tot ce ţine de mine să fiu un iubit bun.
  4. Ai reuşit să faci în aşa fel încât câinele meu te iubeşte mai mult pe tine decât pe mine. Poate pentru că tu ai ajuns să-l hrăneşti mai des şi să te joci mai mult cu el?
  5. Când nu reuşeşti să ajungi la întâlnirea cu mine ai de obicei o treabă cu familia ta, sau în locul unde faci voluntariat, ori ai ceva urgent de rezolvat la birou. Şi îmi place că ai atâtea lucruri de care te ocupi, chiar dacă asta înseamnă uneori mai puţin timp petrecut cu mine.
  6. Îmi dai instrucţiuni precise în pat. Şi nu este ca atunci când sunt la volan şi îmi spui cum trebuie să conduc; sunt informaţii valoroase şi le apreciez aşa cum se cuvine.
  7. Nu eşti deloc timidă atunci când trebuie să-mi spui care sunt obiceiurile proaste care te deranjează la mine. E un alt lucru pe care îl ador pur şi simplu la tine.
  8. Petreci ore întregi în baie dimineaţa (Trimiţi toate mailurile pentru birou de acolo? Rezolvi probleme complexe de matematică? Încerci din răsputeri să ajungi târziu la birou?). Dar când ieşi arăţi absolut uluitor.
  9. Poţi spune mai precis decât mine scorurile meciurilor de seara trecută. Şi asta nu pentru că eşti foarte pasionată de fotbal, ci pentru că ţii minte tot felul de fleacuri fără să vrei.
  10. Ai nevoie de mine să te scap de toţi păianjenii, insectele sau alte vietăţi care te sperie. Şi trebuie să-ţi promit că nu le fac nici un rău atunci când le alung din calea ta.

Foto: Northfoto

.

Adriana Matei
contact@misshypewit.com