Lena Dunham a dezvăluit câte kilograme are și a transmis un mesaj important

Lena Dunham a dezvăluit câte kilograme are și a transmis un mesaj important

Lena Dunham a dezvăluit câte kilograme are acum și a transmis un mesaj important despre acceptarea de sine și lupta (din trecut) cu kilogramele în plus. Actrița a publicat pe Instagram o comparație între corpul ei acum și corpul ei când era mai slabă, dar și între starea ei psihică de acum versus atunci.

Din ce în ce mai multe celebrități au început să scrie onest despre luptele mentale pe care le duc cu ele însele. Lena Dunham a recunoscut că a reușit cu greu să își accepte corpul la o greutate considerată prea mare în societatea actuală, și a vorbit despre sănătatea mintală în acest context.

Lena dunham a dezvăluit câte kilograme are

Lena Dunham a dezvăluit câte kilograme are și cum se simte, din punct de vedere psihic, în prezent.

View this post on Instagram

On the left: 138 pounds, complimented all day and propositioned by men and on the cover of a tabloid about diets that work. Also, sick in the tissue and in the head and subsisting only on small amounts of sugar, tons of caffeine and a purse pharmacy. On the right: 162 pounds, happy joyous & free, complimented only by people that matter for reasons that matter, subsisting on a steady flow of fun/healthy snacks and apps and entrees, strong from lifting dogs and spirits. Even this OG body positivity warrior sometimes looks at the left picture longingly, until I remember the impossible pain that brought me there and onto my proverbial knees. As I type I can feel my back fat rolling up under my shoulder blades. I lean in.

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

„La stânga: 62 de kilograme, complimentată toată ziua și abordată de bărbați și pe coperta unui tabloid vorbind despre diete care funcționează. De asemenea, bolnavă în țesuturi și la cap și supraviețuind doar cu cantități minime de zahăr, tone de cafea și o farmacie în poșetă. La dreapta: 73 de kilograme, fericită, bucuroasă & liveră, complimentată doar de persoanele care contează, din motive care contează, suoppravțiețuind pe baza unui flux stabil de distracție, snack-uri sănătoase și aperitive și antreuri, puternică de la ridicat câini și moraluri. Chiar și această luptătoare a imaginii pozitive față de corpul ei se uită, uneori, cu jind la poza din stânga, până când îmi amintesc durerea imposibilă care m-a adus acolo și în genunchii mei metaforici. Pe măsură ce scriu asta simt cum grăsimea de pe spate mi se încolăcește sub omoplați. Mă aplec”, a scris Lena Dunham, pe Instagram, unde a publicat o comparație de tipul before and after.

Lena Dunham a dezvăluit câte kilograme are, în ciuda faptului că s-a confruntat de-a lungul timpului cu critici la adresa corpului ei.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com