Cum se antrenează Cameron Diaz pentru ACEST corp?

Să fie de vină reprizele intense de surf? Genele bune? Sau şi antrenamentele intense. Iată cum reuşeşte actriţa să se menţină în formă.

Să fie de vină reprizele intense de surf? Genele bune? Sau şi antrenamentele intense. Iată cum reuşeşte actriţa să se menţină în formă.

Ne-am întrebat mult dacă există oare vreun film în care să nu admirăm (până la invidie sinceră) picioarele lungi ale lui Cameron Diaz, acel abdomen bine sculptat şi alura atletică a actriţei. Ştim că e mare pasionată de surf (da, acei muşchi de pe coapse şi gambe nu se obţin doar cu creme anticelulitice), însă actriţa lucrează intens şi cu un antrenor personal. Teddy Bass, un antrenor de acum celebru, a conceput un program de exerciţii cardio care îi lucrează lui Cameron atât muşchii coapselor, cât şi fundul, picioarele, braţele şi abdomenul. Din ce e compus acest antrenament? Vă avertizăm încă de la început, nu e unul pentru începători!

Antrenamentul lui Teddy Bass – în limbajul antrenorilor burpee – este, practic, o combinaţie de flotări, fandări, genuflexiuni, sărituri în aer. Teddy garantează că, după câteva zile în care exersezi această rutină, vei reuşi într-un final să o faci rapid, fluid, fără întreruperi. Cam aşa cum e arătat în video-ul de mai jos (via Popsugar).

E adevărat, Cameron nu se mulţumeşte cu atât. Surf, jogging, Pilates, exerciţii cardio, atenţie la dietă – chiar dacă metabolismul ei este unul spectaculos şi nu se dă în lături de la un sandwich cu bacon şi o friptură în sânge.

Foto: outnow.ch