Ashley Graham le dă peste nas trolilor de pe Internet care îi critică trupul

Ashley Graham le dă peste nas trolilor de pe Internet care îi critică trupul

Tocmai vorbeam despre body positivitycând trolii Internetului și-au făcut din nou simțită prezența plină de negativitate. Ashley Graham este o țintă constantă a acestora, iar dacă uneori ne uimește cu indiferența cu care îi ignoră, alteori alege să le răspundă, făcându-ne tuturor dreptate.

Când vedem mesajele pline de ură și credem că societatea nu mai poate fi salvată, prințesa noastră pe cal alb, Ashley Graham, este aici să le dea peste nas trolilor de pe Internet. Fotomodelul a publicat o serie de imagini din culisele un pictorial în care poartă lenjerie Dior. În timp ce noi salivam la aceste fotografii, alții lăsau comentarii precum „Credeam că faci sport”, făcând referire la imperfecțiunile trupului lui Ashley. Ei bine, fotomodelul le-a răspuns prompt și la obiect, iar noi avem ceva de învățat din asta.

Cum le dă Ashley Graham peste nas trolilor de pe Internet

Pentru context, am inserat postarea lui Ashley Graham de pe Instagram în care fotomodelul apare în lenjerie intimă. La fotografiile sale (care pe noi ne-au convins că trebuie să avem noua colecție Dior), a apărut un comentariu critic. Autorul său sugerează că Ashley nu face sport, asta cel mai probabil pentru că nu arată ca un fitness addict, ci are imperfecțiuni precum celulita sau colăceii de grăsime. Nu asta ne-a atras atenția, căci ne-am obișnuit deja cu genul acesta de critici, ci răspunsul fotomodelului.

https://www.instagram.com/p/BnErUmdHvJQ/?taken-by=ashleygraham

„Noi credeam că faci sport”, i-a scris trolul în rubrica de comentarii. „Fetele care au celulită și colăcei de grăsime nu pot face și ele sport?”, a întrebat Ashley Graham, ca răspuns la mesajul respectiv.

Replica fotomodelului este importantă tocmai pentru că invocă un mit popular, infirmat de știință. Și anume, este vorba despre mitul că numai persoanele sedentare pot avea celulită. Nu este prima oară când această credință populară a fost desființată (mai ții minte balerina profesionistă care și-a afișat celulita pentru a transmite un mesaj important?).

Iar dacă încă mai ai dubii în legătură cu celulita, ce o cauzează și cum poți scăpa de ea, îți reamintim de ghidul nostru: Cele trei tipuri de celulită: cum să îl tratezi pe fiecare în parte.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com