Cum se antrenează supermodelele în această primăvară

Supermodelele se pregătesc din greu pentru sezonul cald cu antrenamente intense. Inspiră-te din sesiunile lor de sport pentru următoarea ta vizită la sală.

Karlie Kloss este o împătimită a sportului. În timpul Săptămânii Modei de la Paris, modelul nu s-a abătut deloc de la sesiunea de jogging de dimineață. Este mare amatoare și de box, un sport care lucrează foarte  bine toți mușchii corpului.

Screen Shot 2015-03-31 at 14.51.04

De ceva vreme, Gigi Hadid e devotată boxului și putem vedea că toată munca grea a dat rezultate – are un corp extrem de HOT.

I’m home!!⚡️⚡️⚡️ @gothamgym

A video posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Alpinismul poate fi distractiv chiar și indoor. Jasmine Tookes este adepta acestui sport, care lucrează mușchii fesieri, brațele și abdomenul.

Screen Shot 2015-03-30 at 18.35.12

Chiar dacă e mereu pe drumuri, Toni Garrn reusește să strecoare o sesiune de sport în programul ei încărcat și nu şi-ar amâna antrenamentul pentru nimic în lume. Chiar dacă a uitat să își ia pantofii de sport în cea mai recentă călătorie, asta n-a împiedicat-o să se antreneze în papuci.

Screen Shot 2015-03-30 at 18.39.17

Una din marile bucurii ale sezonului cald e că poți să te antrenezi în aer liber. Alessandra Ambrosio și câteva prietene de-ale sale au ieșit pentru un joc de volei pe plajă.

Screen Shot 2015-03-30 at 18.42.22

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro