Cum să te distrezi ca un star adevărat

Află trucurile utile de la Jayma Cardoso, proprietara clubului Surf Lodge din Montauk, New York.


Programează-ţi cu atenţie apariţia. Dacă porţile clubului se deschid la ora 22.00, propune-ţi să ajungi acolo pe la 23.30. Dacă vei ajunge chiar de la început va trebui să aştepţi ca ringul de dans să se umple. VIP-urile îşi fac apariţia în general pe la ora 1:30, dar atunci şi coada de la intrare e mai lungă.

Orice ar fi, nu purta balerini. Eşti într-un club. Lookul perfect ar trebui să fie compus dintr-o pereche de jeanşi skinny negri, tocuri şi un top simpatic sau rochie şi sandale cu toc. Vrei să arăţi elegantă şi sexy, dar nu într-un mod disperat. Dacă petrecerea nu are loc la malul mării (sau lângă piscină), e complet lipsit de bun gust să laşi la vedere prea mult piele.

Evită anturajul. E de preferinţă să mergi în club cu una sau două prietene. Dacă mergi cu un grup extins e mai puţin probabil să ai loc într-un club aglomerat, să faci rost de o masă şi cu atât mai puţin să fii invitată la masa altcuiva.

Nu comanda o băutură prea extravagantă. Barmanii sunt de obicei prea ocupaţi să facă un cocktail complicat. Nu e nici locul ideal pentru a zăbovi cu un pahar de vin în faţă. Încearcă o combinaţie între tequila şi suc de portocale şi alternează cu apă din plin dacă vrei ca noaptea să fie una lungă.

De Danielle Pergament, traducere și adaptare Mirela Ujică, foto Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro