6 trucuri pentru ameliorarea durerilor menstruale

6 trucuri pentru ameliorarea durerilor menstruale

Lună de lună, te confrunți cu balonare, inflamarea sânilor și dureri în zona abdominală joasă. Ciclul menstrual te poate face să te simți atacată de propriul tău corp, nu-i așa? Ne-am documentat și îți dezvăluim câteva trucuri pentru ameliorarea durerilor menstruale.

Avem o grămadă de denumiri pentru zilele de ciclu menstrual: stop, musafiri, chinuri femeiești. Din fericire, avem tot atâtea (chiar mai multe) trucuri pentru a alunga simptomele și a ameliora durerile menstruale.

Trucuri pentru ameliorarea durerilor menstruale

Din proprie experiență, cea mai eficientă metodă de ameliorare a durerilor menstruale este medicamentația. Fie că vorbim despre pastile cu efect analgezic, fie despre pilule contraceptive menite să ne regleze ciclul, funcționează de fiecare dată. Totuși, există și efecte negative ale acestor pastile de care probabil îți dorești să te fereși. Din fericire, există și alte soluții.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, șase trucuri pentru ameliorarea durerilor menstruale care nu implică administrarea de medicamente. Ele te vor ajuta să faci față cu brio acelor zile vulnerabile din lună.

Foto: Shutterstock/Instagram

 

 

 

 

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com