6 pași pentru un weekend perfect

Hei, este OK…

… să preferi să te uiți a zecea oară la Julie & Julia sau la fiecare episod din Sex and the City în loc să te pui la curent cu toate filmele „grele“ pe care le-ai ratat în ultimul timp.

… să simți că îți fuge un pic pământul de sub picioare atunci când primul lucru pe care îl vezi după o vacanță lungă este Inboxul în care s-au adunat nu mai puțin de 679 de e-mailuri necitite.

… să adori serile în care tu și prietenul tău cel mai bun vă decideți subit să dați o fugă la mare. Iar drumul să îl petreceți cântând la unison melodii de acum 20 de ani.

… dacă orice tentativă de a vorbi murdar în pat se termină cu o criză de râs din care e aproape imposibil să te mai oprești.

… să nu te fi prins deloc febra superalimentelor. Quinoa, kale, goji, açai? Doar niște ciudățenii cu nume la fel de bizare!

… să vrei să recreezi scena aceea adorabilă din Begin Again în care Keira Knightley și Mark Ruffalo se plimbă pe străzi cu căștile în urechi, ascultând și dansând pe aceleași melodii.

Hmm, nu este OK…
… să nu-i faci niciodată complimente iubitului tău. Hei, tu le aștepți mereu, de ce ai crede că el nu s-ar simți bine să audă că e apreciat?!

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro