5 sfaturi de wellness de la antrenorul modelelor Victoria's Secret

5 sfaturi de wellness de la antrenorul modelelor Victoria’s Secret

Ce fac modelele Victoria’s Secret să arate atât de bine? Și nu, nu ne referim doar la formele lor ultra-tonifiate, ci și la tonusul lor ieșit din comun. Atunci când pășesc pe podium, emană o stare de bine și ne inspiră să muncim mai mult pentru sănătatea noastră. Ei bine, cine altcineva vă poate spune secretele lor de beauty și wellness, dacă nu chiar antrenorul lor?

Am vrea să spunem că modelele Victoria’s Secret sunt cele mai invidiate, dar să nu ne lăsăm cuprinse de sentimente negative. Mai degrabă, sunt o sursă de inspirație pentru noi toate, pentru că muncesc atât de mult pentru a-și menține atât silueta, dar și sănătatea fizică și mintală. Nu o spunem noi, ci antrenorul lor, Russ Bateman. Deși el se ocupă de exercițiile lor de fitness, Bateman a împărtășit câteva din secretele de wellness ale modelelor Victoria’s Secret, și are pentru noi sfaturi pe care ar trebui să le urmăm cu religiozitate.

Ce fac modelele Victoria’s Secret ca să arate și să se simtă bine?

Russ Bateman a dezvăluit, pentru GLAMOUR UK, un ritual format din 5 pași pentru a vă îmbunătăți starea fizică și sănătatea mintală. Descoperă sfaturile sale în galeria foto de mai sus!

Foto: Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com