5 pași pentru un weekend de excepție

Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te simți bine. 

Hei, este OK…

… să urăşti trandafirii roşii. Şi crinii cu miros îmbătător. Dar să adori necondiţionat calele şi garoafele roz pal (da, asemenea lui Carrie Bradshaw!).
… să foloseşti citate din serialele tale favorite în conversaţii cu prietenii. Da, şi încă să fii „înrolată“ în The Rory Gilmore Book Club. Există vreo referinţă mai bună pentru lista de lecturi obligatorii?!
… să mai amâni un pic pregătirea pentru costumul de baie. Da, nici noi nu desprindem de păturile pufoase şi maratoanele de filme în favoarea unor ore la sală. Şi până la urmă, la cum se anunţă prognoza meteo, se pare că mai avem timp!
… să petreci un întreg concert de muzică clasică privindu-l pe acel violonist atât de hot! Se numeşte deschiderea apetitului pentru muzică de cameră.
… să nu te iei în serios! Să joci şotronul dacă îl întâlneşti desenat pe asfalt într-un parc, să dansezi în mijlocul străzii în miez de noapte şi să râzi cu prietenele tale la orice scenă ce se vroia a fi hot din
Fifty Shades of Grey.

Hmm, nu este OK…
… să fii geloasă şi absolut terorizată că iubitul tău are câteva prietene bune. Repetă după noi: nu, ele nu sunt o ameninţare pentru tine! Aşa că nu lăsa astfel de mici insecurităţi să îţi strice relaţia.

Foto Yannis Vlamos

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro