5 moduri de a menține relația sexy, în afara dormitorului

Din păcate, aproape fiecare relație, oricât de puternică ar fi, ajunge să cunoască momente în care rutina pare să o acapareze.

În astfel de cazuri, nu trebuie să te lași cuprinsă de disperare, ci să încerci să readuci bucuria și spontaneitatea în cuplu. Dacă nu știi ce trucuri ar putea să ajute relația să evolueze, dar să și redevină sexy, inspiră-te din sfaturile noastre.

Fă-i complimente

Trebuie să recunoaștem, toată lumea adoră complimentele, dar atunci când o relație amoroasă durează deja de mai mulți ani, acestea încep să fie oferite din ce în ce mai rar. Suntem prea ocupați sau, pur și simplu, uităm de acest aspect? Dacă îți dorești ca relația ta să evolueze, iar dragostea dintre voi doar să crească, încearcă să îi oferi partenerului tău câte trei complimente în fiecare zi. Spune-i că îți place zâmbetul lui sau că i-a ieșit un lucru excelent.

Atinge-l

Printre efectele pozitive ale apropierii fizice, nu neapărat de natură sexuală, construiește încrederea și intimitatea într-un cuplu. O îmbrățișare sau o mângâiere după o zi dificilă ne poate face să ne simțim mai bine și mai protejate. Același lucru este valabil și în cazul partenerului tău. Cu siguranță, ai afșat deja cum îi place să fie atins, mângâiat sau ținut în brațe. Transforma-ți această activitate într-un ritual zilnic și vei observa în scurtă vreme efectele pozitive asupra relației.

Fii spontană

Știm că este foarte ușor să te lași prinsă de rutină și să repeți aceleași activități în fiecare zi. Unele cupluri se trezesc că repetă exact acelați sărut în fiecare dimineață. Și în vreme ce este un obicei frumos și intim, momentele de spontaneitate pot avea efecte benefice asupra evoluției relației. Lasă la o parte jena sau impresia că vei ridicolă și fă un gest neobișnuit, cum ar fi să îl pleznești peste fund sau să îl săruți în mijlocul supermarketului. Mai multă joacă semnifică și mai multă distracție și dispoziție bună.

Stabilește relații profunde cu familia lui

Dacă iubitul tău este apropiat de părinții lui, sfatul nostru este să încerci să te apropii de aceștia și să construiești relații bazate pe prietenie și încredere. Acest lucru va influența în mod pozitiv legătura dintre voi, crede-ne! Astfel îi vei arăta iubitului că îți pasă de anturajul lui. Fii înțelegătoare și susține-i atunci când au nevoie de suport.

Mergeți împreună într-o vacanță

Nu contează dacă e doar pentru o zi sau o lună, timpul petrecut împreună ajută întotdeauna la construirea și fortificarea intimității unui cuplu. Trucul este să faceți lucruri împreună și astfel să acumulați experiențe care să vă implice pe amândoi. Asigură-te că utilizați acest timp pentru activități relaxante, pline de umor și discuții care să vă aducă mai aproape unul de celălalt. Lăsați pentru mai târziu discuțiile complicate și dureroase, în timpul vacanței bucurați-vă unul de celălalt.

Foto: outnow.ch

Natalia Muntean
natalia.muntean@ringier.ro