5 moduri de a fi productivă dimineaţa

Deși se spune că cine se trezește de dimineață ajunge departe, lucrurile nu stau chiar așa.

Cu toții mai lenevim încă 5 minute în pat după ce a sunat alarma. Iar atunci când ne trezim primul lucru pe care îl facem este să ne verificăm telefonul. Însă noi îți vom spune ce să faci ca să ai o dimineață productivă. Și nu include verificarea email-urilor.

  1. Deconectează-te. Când ne trezim primul instinct este să ne verificăm telefonul. Să vedem ce mail-uri sau comment-uri am primit. Însă în loc să faci asta, profită de timpul pe care îl ai și întinde-te. Astfel te vei simți mult mai bine și vei fi mult mai concentrată.
  2. Alege-ți outfit-ul. Trebuie să recunoaștem că dimineața pierdem mult timp în fața dulapului. Așadar, ca să economisești timp alege-ți ținuta cu o seară înainte.
  3. Nu exagera cu machiajul. E de ajuns o cremă hidratantă, fond de ten, pudră și mascara. Dacă vrei un plus de culoare, poți adaugă blush sau puţin ruj.
  4. Micul dejun. Acest pas este foarte important, în fiecare dimineață trebuie să nu sărim peste micul dejun. Îți poți pregăti rapid un smoothie sau o salată ușoară de vară. Sănătos și rapid.
  5. Relaxează-te. Dacă în timpul săptămânii ai un program încărcat, în weekend încearcă să te relaxezi. Mergi la piscină sau pur și simplu citește o carte.Te vei simți mai relaxată și vei fi pregătită pentru o nouă săptămână.

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro