15 semne că trebuie să vă despărțiți

Să fii singură e mult mai bine decât să fii implicată într-o relație care oricum nu îți place. Îți promitem noi că așa e.

Chiar dacă sunt multe motive pentru care trebuie să ții cu dinții de o relație, există momente în care trebuie să fluturi steagul alb și să renunți. Și nu trebuie să privești asta ca pe o ratare.

Dimpotrivă, să te desparți de cineva care nu este potrivit pentru tine este un gest curajos și ar trebui să-ți ofere încredere în tine. Ți-am pregătit o listă de 15 semne care ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru relația ta. Desigur, lucrurile variază de la o relație la alta, dar stai cu ochii în patru. Nu poți știi niciodată ce te așteaptă.

Uite care sunt cele 15 semne care îți spun că e momentul să iei o pauză de la relație.

  1. Dacă sexul este la fel de atragător precum o vizită la dentist…

Fiecare relație pe termen lung are suișurile și coborâșurile ei. Sunt momente în care vrei să îți petreci tot timpul în pat cu o persoană și să mai iei din când o pauză, dar și momente în care libido-ul tău fuge departe și nu mai vrea să audă de sex. Dacă gândul că trebuie să faci sex cu partenerul tău nu îți mai oferă deloc plăcere sau interesul tău sexual este în alte persoane, e clar că actracția de bază pentru o relație e departe de a mai fi acolo unde trebuie să fie.

  1. Dacă este abuziv

Nimeni nu merită să rămână într-o relație abuzivă, fie că e abuzivă din punct de vedere fizic sau doar emoțional. Trebuie să fugi de o asemenea legătură.

Intră în galeria foto alăturată ca să vezi ce alte semne îți spun că nu el este cel potrivit pentru tine

Foto: Outnow.ch

erika
erika.chivu@ringier.ro