10 semne care îți arată că el este alesul

Te vezi cu cineva de ceva timp, iar cei din jurul tau încep deja să te întrebe când veți face pasul cel mare. Desigur, această întrebare este un pic enervantă deoarece crează prea mult stres.

Deși vă iubiți, căsătoria este un angajament serios. Este un lucru pe care îl faci o singură dată în viață. Dacă tu și partenerul tău aveți următoarele calități în relația voastră, probabil el este persoana potrivită alături de care să-ți petreci tot restul vieții.

  1. Comunicați foarte bine. Poți vorbi cu partenerul tau despre orice fără să te simți stânjenită. Te simți liberă să îți exprimi opiniile, părerile sau temerile fără să-ți fie teamă că vei fi judecată.
  2. El este prima persoană pe care vrei să o suni atunci când ți se întâmplă ceva important. Dacă ai fost promovată sau cineva s-a lăudat cu munca ta, partenerul tău este prima persoana pe care o suni pentru a împărtăși bucuria sau tristețea. Știi că este mereu lângă tine și te susține.
  3. Îți place să petreceți cât mai mult timp împreună. Preferi să stai alături de iubitul tău, în loc să mergi altundeva. Vă bucurați de compania celuilalt, indiferent dacă sunteți cu un grup de prieteni sau acasă pe canapea.
  4. Vă respectați și vă sustineți reciproc. Vă susțineți reciproc atunci când vine vorba despre carieră, hobby-uri și prietenii voștri.
  5. Vă gândiți la un viitor împreună. Amândoi vorbiți despre relația voastră din viitor fără teamă. Simți emoție atunci când te gândești că o să îți petreci restul vieții alături de el.
  6. Partenerul te acceptă așa cum ești. Iubitul tău te iubește pentru persoana care ești și te face să te simți bine în pielea ta. Oamenii vor să se dezvolte și să devină mai buni, însă e nevoie și de ajutorul celui de lângă tine. Dacă te iubește, nu va încerca să te schimbe.
  7. Partenerul tău a lăsat trecutul în urmă. Toate relațiile lui din trecut nu mai au nicio semnificație și a uitat chiar de existența lor.
  8. Sunteți atrași sexual unul de celalalt. Tu și partenerul tău sunteți cei mai buni prieteni, dar trebuie să simtiți acei fluturi în stomac când vă sărutați sau când privirile vi se întâlnesc. Dacă nu există atracție sexuală și chimie, relația nu va dura.
  9. Vreți să rezolvați conflictele într-o manieră plăcută. Tu și partenerul tău vreți să vă rezolvați problemele într-un mod constructiv. Toate cuplurile întâmpină dificultăți, dar dorința de a rezolva conflictul într-un mod plăcut este esențială pentru o relație sănătoasă și de durată.
  10. Partenerul tău te ascultă (și te aude!). Partenerul tău te ascultă cu interes și își aduce aminte ce ai spus, deoarece te iubește.

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro