10 secrete despre sex pe care toate cuplurile fericite le știu

Viața e mult prea scurtă pentru a nu profita din plin de plăcerile ei, iar aici, includem evident și sexul.

Chiar dacă sexul mai puțin reușit este un bun prilej pentru a vedea ce vă place și ce nu în dormitor sau o modalitate prin care să căștigi experiență și să înveți din greșeli, nu trebuie să ne rezumăm niciodată doar la atât. Pe măsură ce legătura dintre tine și partenerul tău devine mai profundă și partidele de sex ar trebui să fie din ce în ce mai bune.

Atunci când este, însă, sexul este bun, reușește să vă apropie și vă întărească relația. Dacă niciunul dintre voi nu este satisfăcut, am putea spune că tot sexul este cel care va crea o prăpastie între voi și va conduce la încheierea relației în viitor.

Mai jos, iată 10 secrete, despre care fiecare cuplu fericit știe că sunt adevărate, atunci când vine vorba de sex.

1. Pe măsură ce anii trec, cantitatea o să scadă însă calitatea va crește cu siguranță!

Felicitările noastre dacă sunteți unul dintre acele cupluri rare a cărui viață sexuală nu s-a schimbat cu nimic. Voi ați putea scrie o carte  în care să ne dezvăluiți secretul vostru! Însă, în general, veți face sex mai rar cu cât veți fi mai mult împreună. Acesta nu este totuși un lucru rău, atâta timp cât fiecare partener îi acordă atenția necesară celuilalt.

Mai mult decât atât, odată cu trecerea timpului veți învăța tot ceea ce trebuie să știți despre partenerul votru și veți avea suficient timp pentru a încerca trucuri noi și a le perfecționa pe cele pe care deja le preferați.

2. Dreptul tău la orgasm nu este mai important decât al celeilalte persoane!

Egalitatea trebuie să se extindă până în dormitor! Dreptul nimănui la plăcere nu este mai important decât plăcerea celuilalt. Oamenii aflați în relații fericite știu cât de importantă este plăcerea partenerului. Faptul că își văd perechea fericită știind că ei sunt motivul este un lucru care îi încântă cu adevărat. Acest cerc al reciprocității este un alt secret pe care cuplurile fericite în dragoste îl cunosc.

3.Compromisurile există și în dormitor!

Aici vorbim despre lucrurile care îi plac partenerului tău, dar după care nu-ți prea plac ție. Nu, nu este vorba de a te convinge să îți încalci limitele și să faci ceva ce-ți provoacă disconfort. Însă dacă partenerul tău este înnebunit după un anumit gest, iar tu ești de acord cu el, atunci vă puteți oferi o porție de răsfăț ocazional! Iar tu ar trebui să-l convingi pe partenerul tău să facă la fel pentru tine!

4. Viața ta sexuală va deveni inexisentă dacă nu ești deschisă să experimentezi lucruri noi!

Oamenii trăiesc mai mult decât oricine. Acesta este un mare avantaj cu excepția cazului în care este vorba de monogamie. Este dificil să rămâi interesată sexual de o singură persoană, timp de zeci de ani. Tocmai de aceea vine momentul în care trebuie să introduceți jocuri noi în dormitor. Iar atunci atmosfera se încinge!

5.Poveștile despre sex pot fi folositoare!

În cazul în care nu ați aflat deja, sex-shopurile sunt o oază de inspirație pentru cuplurile fericite care reușesc să mențină o relație sexuală cosmică. Navigarea prin astfel de magazine vă poate lărgi orizonturile și puteți găsi noi surse de inspirație, precum un vibrator pe care să îl luați cu voi în dormitor.

Citește și:

12 zodii care formează cele mai tari cupluri
5 locuri în care nu ar trebui să faci sex vreodată

6. Există și alte destinații în afară de „orașul orgasmelor”!

Chiar dacă orgasmele sunt întotdeauna punctul culminant al sexului, acțiunea în sine poate deveni plictisitoare. Este foarte ușor să intervină rutina, având în vedere că fiecare știe deja ce preferă celalalt de foarte multă vreme. Ceea ce trebuie să ții mereu minte este faptul că în pat, nu e ca la ora de matematică, iar dacă te abați puțin de la regulă și vii cu elemente noi în drumul către orgasmul tău și al partenerului nu vei face altceva decât să intensifici pasiunea și dorința de a petrece cât mai mult timp unul cu celălalt.

7. Dacă iei totul prea în serios vei rata o partidă minunată de sex!

În timpul sexului se întâmplă să nu meargă totul chiar bine, însă importanța acestora depinde doar de tine și de modul în care abordezi lucrurile. Ne referim la acele zgomote produse de excesul de aer din vagin din timpul sexului. Nu trebuie să te rușinezi imediat după ce acestea s-au produs ci mai repede arată-i partenerului cât de bine te simți în compania lui, ignorând aceste inconveniențe.

8. Folosirea sexului ca o armă în relație nu este tocmai OK!

Sexul nu este o modalitate prin care să-ți controlezi partenerul! Categoric nu trebuie să faci sex cu partenerul tău dacă ești supărată pe el. Totuși nu este ok să ai o reținere față sexul cu partenerul tău doar pentru a avea câștig de cauză sau pentru a-i demonstra că tu deții controlul în relație.

9. Acțiunile simple sunt cele mai sexy!

Să ai o relație de durată înseamnă că deja ați petrecut o mulțime de zile împreună. Persoanele fericite în relații știu cum să profite chiar și de aceste momente aparent monotone și fără pic de însemnătate. Nu este ceva imposibil! Partenerii chiar reușesc să se facă fericiți unul pe celălalt prin gesturi simple! Spre exemplu, atunci când el lasă totul de-o parte și se apucă să curețe bucătăria doar pentru că știe că ție nu-ți place…o, doamne! este unul dintre cele mai sexy gesturi!

10. Absența are beneficiile ei!

Dați-vă unul celuilalt șansa de a vi se face dor! Să fiți extrem de atașați nu face întotdeauna bine relației voastre. Atunci când stați puțin timp separat păstrați un nivel optim al independenței, acest lucru nu este doar extrem de hot dar ajută și la descoperirea de lucruri și detalii noi despre partener/ă. Pe lângă asta, vă veți privi partenerul cu „ochi noi” și vă veți putea gândi cât de minunat este!

erika
erika.chivu@ringier.ro