Machiajul glowy cu buze roșii: secretele realizării sale

Beatrice ne-a atras atenția cu trăsăturile ei ingenue, pe care nu am vrut să le umbrim cu un machiaj dramatic. Așa că alegerea a fost un machiaj cât mai luminos, însă cu un accent care să atragă atenția: buzele roșii cu un finish glossy.

Produsele cheie pentru a realiza machiajul glowy cu buze roșii

Înainte de a trece la orice pas, tenul trebuie curățat perfect, pas pentru care make-up artistul Estée Lauder folosește loțiunea demachiantă Take It Away. Modalitatea corectă de folosire este să o aplici în palme, să o masezi delicat pe față, după care să o îndepărtezi folosind dischete demachiante umezite. Astfel nu agresezi pielea, iar machiajul este îndepărtat în totalitate.

Pentru o hidratare în profunzime, make-up artistul îi aplică pentru început serumul Advanced Night Repair, care stimulează și accelerează procesele naturale de reparare a pielii. Îl aplică pe ten folosind ritualul de aplicare în formă de inimă pentru a fi perfect absorbit.

Pentru un aspect cât mai glowy al pielii, a folosit crema Revitalizing Supreme +, îmbogățită cu extract de frunză de cactus pentru a hrăni pielea și a-i da acel aspect sănătos și luminos.

Zona ochilor este de obicei cea mai uscată, așa că are nevoie de o hidratare intensă. Tocmai de aceea George a folosit Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, un tratament cu tehnologia inovatoare 360 ° Matrix și o formulă ultra hrănitoare, care repară, fortifică și hidratează pielea din jurul ochilor.

Ne dorim un efect al pielii cât mai glowy, așa că make-up artistul a ales un fond de ten cu o acoperire lejeră și naturală, care să păstreze și luminozitatea feței: Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30. Aspectul satinat, semi-mat al acestui fond de ten este similar cu luciul natural al pielii, așa că efectul va fi cel scontat.

 

Pentru a adăuga o tușă de lumină pe zona de sub ochi, George aplică corectorul iluminator Double Wear Brush-on Glow BB, care oferă un finisaj luminos și o acoperire ușoară și rezistentă.

Pentru a fixa toate produsele cremoase aplicate anterior fără să încarce tenul, George a aplicat pudra Double Wear Stay-in-Place Makeup cu mișcări ușoare.

Pentru a evidenția pomeții lui Beatrice, George a folosit pudra bronzantă Bronze Goddess.

Machiajul ochilor a fost realizat combinând nuanța aurie și cea de maro metalic din paleta Pure Color Envy Fierce Safari. Privirea a fost conturată discret și iluminată.

Pentru o definire mai accentuată a formei ochilor, make-up artistul a aplicat un creion negru (Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil în nuanța Onyx) la baza genelor inferioare și superioare, pe care l-a estompat pentru un efect fumuriu.

Forma ochilor a fost definită și mai bine cu ajutorul mascarei Pure Color Envy Lash Multi Effects, o mascara cu o perie hibrid care îți permite să creezi look-uri diferite. Partea cu peri deși oferă volum și curbare, în timp ce cea cu peri tari oferă lungime și separare.

Pentru a stiliza sprâncenele, make-up artistul se bazează pe produsul The Brow Multi-Tasker, care conține creion, pudră și periuță, tot ce ai nevoie pentru un machiaj complet și corect al sprâncenelor.

Machiajul nu putea fi complet fără nuanța perfectă de ruj roșu. Pentru a complimenta tenul lui Beatrice, make-up artistul Estée Lauder a ales rujul Pure Color Envy în nuanța Envious. Pentru a obține acel contur perfect a folosit înainte un creion de buze, Double Wear Stay-in-Place în nuanța Wine.

Dacă nu ai văzut tutorialul, îl poți urmări aici

Credite:

Make-up artist: George Doroftei, make-up artist Estée Lauder

Fotograf: Oltin Dogaru

Hairstylist: Mihaela Papa

Beauty editor: Andreea Badea

Fashion editor: Silvia Cristescu

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro