Vita Liberata la GLAMOUR Beauty Festival

Pregătește-te de vară cu un bronz strălucitor obținut în cabina de bronzat  Vita Liberata de la eveniment. În plus, în goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei primi varianta travel size a măștii de noapte autobronzante Self Tanning Moisture Mask.

Cele 5 porunci pentru un bronz perfect

Poate că urmele de autobronzant nu sunt definitive, dar greșelile vor rămâne întotdeauna în poze. Așadar, ce rost are să greșesti când poți să previi?

Cu o decadă în urmă, industria de produse autobronzante nu prezenta o ofertă variată de texturi și tipuri de produs, însă lucrurile s-au schimbat radical până în prezent. Acum poți alege câte o variantă în funcție de nevoile și obiceiurile tale, pe care o poți integra foarte ușor în rutina de îngrijire zilnică.

De lungă durată

Dacă ești constrânsă de timp și îți plac soluțiile rapide și eficiente, Vita Liberata îți pune la dispoziție textura spumă sau loțiune pentru un bronz cu aspect natural care durează până la trei săptămâni. Produsele sunt lipsite de miros, nu lasă urme și se aplică foarte ușor cu ajutorul unei mănuși. Spumă pHenomenal 2-3 Week, Vita Liberata, 180 lei și loțiune pHenomenal  2-3 week, Vita Liberata, 178 lei.

lotion1 mousse1

În crema hidrantată

Uită de orice fel de corvoadă cu serumul Self Tanning Anti Age, Vita Liberata, 134 lei, care dă tenului un aspect bronzat adaptat la nuanța naturală, dar conține și ingrediente care reduc aspectul și apariția ridurilor și a liniilor fine.

self tanning1

Înainte de plajă

Pregătește-te de prima zi în costum de baie aplicând Self Tan Dry Oil SPF 50, Vita Liberata, 170 lei, un ulei uscat multifuncțional cu protecție solară ridicată, care colorează instant, bron­zează treptat și conține ingrediente hidratante precum ulei de marula și monoi.

marula

Înainte de culcare

Schimbă masca ta obișnuită de noapte cu un tratament unic care are proprietăți anti-îmbă­­trânire, hidratează și conferă acea strălucire naturală de care are nevoie tenul tău la început de vară. Mască Self Tanning Night Moisture Mask, Vita Liberata, 160 lei.

self tanning

Produsele Vita Liberata sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

erika
erika.chivu@ringier.ro