Urban Decay la GLAMOUR Beauty Festival

Vizitează standul Urban Decay și află secretele unui machiaj în tendințe chiar de la Adriana Hăloiu, care va realiza și demonstrații de machiaj. În goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei găsi o mascara Perversion, Urban Decay travel size.

Produsele esențiale pentru un machiaj luminos

Cum obții acea finisare angelică fără să pară că te-ai străduit vreun pic? Simplu, trebuie doar să ții la îndemână câteva produse cheie.

În acest sezon am spus un bun venit entuziast fizionomiilor naturale și proaspete ale modelelor de pe catwalk. Adriana Hăloiu, make-up artist, ne dezvăluie care sunt produsele cheie pentru a obține acest aspect luminos.

Baza

Pentru început, folosește „un fond de ten hibrid, multifuncțional, care uniformizează și are protecție solară, dar care poate fi aplicat cu degetele, așa cum este Naked Skin One&Done, Urban Decay, 160 lei“. Acesta conferă strălucire naturală și are rol de tratament.

naked_skin_oneanddone_eu

Piele atinsă de soare

Acum mai mult ca niciodată, ești încurajată să folosești texturi irizate! Ca să obții un plus de prospețime și luminozitate, alege pudra iluminatoare Afterglow Highlighter, Urban Decay, 140 lei. Adriana recomandă să o aplici „pe cele mai înalte puncte ale feței, precum puntea nasului, osul pometelui sau arcul buzei superioare“.

3605971148552_afterglow_highlighter_sin

Secretul unui look de zeiță? „Bronzer-ul Beached Bronze, Urban Decay, 140 lei, are o textură mată și vine în doua nuanțe, care, aplicate pe pomeți frunte și nas, te vor ajuta să arăți ca și când abia te-ai întors din vacanță“, spune make-up artistul Adriana Hăloiu.

3605971186912_beached_bronzer_sunkissed

Privirea

„Pentru ca și ochii tăi să capete acea luminozitate, folosește creionul 24/7 Glide-on Eye Pencil în Heartless, Urban Decay, 92 lei, în colțul intern al ochiului sau sub spranceană“, recomandă Adriana. Textura cremoasă a creionului permite o aplicare ușoară și rezistență îndelungată. Dacă simți nevoia de mai multă culoare, optează pentru paleta în ediție limitată Vice XX LTD Reloaded, Urban Decay, 253 lei, care conține 20 de nuanțe de fard de pleoape ce au făcut istorie în ultimii 20 de ani.

3605971071294_XX_vice_LTDreloaded_alt23605971155314_247eyeliner_heartless

Produsele Urban Decay sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

erika
erika.chivu@ringier.ro