Sephora la GLAMOUR Beauty Festival

Descoperă cele mai noi și mai interesante produse de machiaj și îngrijire la standul Sephora. În plus, în goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei descoperi una dintre cele 500 de genți de plajă Sephora.

Summer Party Make-up

Pentru că tendințele te încurajează să mizezi pe  frumusețea ta naturală și să o amplifici,  îți spunem de ce ai nevoie pentru machiajul unei petreceri de vară.

Tușul de ochi ușor de manevrat

Cele mai intense priviri sunt adesea conturate de  o linie fină de tuș lichid. Fingertip Eyeliner, Sephora, 38 lei, este gândit special pentru a-ți ușura misiunea, având un format revolu­ți­onar ce îți permite să folosești vârful degetelor pentru a trasa linii cu mai multă precizie și dintr-un singur gest.

Creion cu textură de gel

Cunoaștem problema creioanelor contur pentru ochi folosite pe timpul verii. Ca să nu îl mai vezi migrând sub pleoape, alege o formulă rezistentă la apă precum Crayon Gel Intense, Sephora, 46 lei, în oricare din cele șase nuanțe disponibile. Acesta combină intensitatea unui tuș de ochi cu ușurința aplicării specifică unui creion.

crayon

Gene ca de păpușă

Laitmotivul sezonului și unul dintre cele mai importante accesorii de care ai nevoie la o petrecere, genele au nevoie de o mascara care să genereze și volum și alungire, fără să încarce. The Mascara, Sephora, 73 lei, garantează un aspect mai bogat și mai intens cu 106% după 10 aplicări.

mascara

O formulă confortabilă pentru buze

Pe buze ai nevoie de un produs care combină strălucirea de gloss cu senzația reconfortantă a cremei pe piele. Rouge Shine, Sephora, 50 lei, se regăsește în 35 de nuanțe captivante, în variante sidefate sau simple, și o formula ce conține un complex cu uleiuri hidratante, ceară naturală, unt de shea și vitamina E. Iar pentru a-ți menține mereu buzele în stare impecabilă, îngrijește-le cu Rouge Balm, Sephora, 50 lei, un produs hrănitor care conține și SPF 20.

sephora

erika
erika.chivu@ringier.ro