Murad la GLAMOUR Beauty Festival

Vino la standul Murad pentru o sesiune de diagnoză cu revoluționarul aparat de diagnosticare al pielii YouthCam. Acesta va identifica problemele pielii, iar specialistul Murad va fi pregătit la GLAMOUR Beauty Festival să îți ofere un tratament personalizat și o rețetă pe loc.

Cunoaște-ți pielea

Secretul unui ten impecabil? Întâi de toate, învață să înțelegi pro­blemele tenului tău și apoi adoptă o rutină de îngrijire personalizată.

Pori încărcați

Știm cât de complicat poate fi trata­mentul punctelor negre și câte probleme adiacente se nasc din asta, însă avem și o soluție. Blackhead&Pore Clearing Duo, Murad, 319 lei, este un tratament dovedit clinic care promite să reducă apariția și să diminueze aspectul punctelor negre, cu ajutorul argilei minerale și a ingredientelor detoxifiante care elimină impuritățile și excesul de sebum din adâncul porilor.

murad1

Ten cu imperfecțiuni

Visezi la un ten neted și lipsit de imper­fecțiuni? Inflamația pielii poate fi tratată cu doar câteva ingrediente esențiale. Blemish Clearing Solution, Murad, 258 lei, este un serum noncomedogenic care conține acid salicilic și extract de arbore de ceai, două ingrediente care exfo­liază și purifică pielea chiar după primele aplicări.

murad blemish1

Riduri și linii fine

Cu timpul, pielea își pierde din volum, iar nivelul de hidratare scade, acești doi factori fiind principalele motive pentru apariția liniilor fine și a ridurilor. Hydro-Dynamic Ultimate Moisture, Murad, 442 lei, conține un complex denumit Collagen Support care redă pielii nivelul optim de hidratare, fără să o încarce. Conține extract de avocado, floarea soa­relui și uleiuri din măsline care echilibrează pielea, lăsând-o luminoasă și netedă.

SONY DSC

Pete hiperpigmentare

Dacă te confrunți cu petele provocate de expunerea la soare, ai nevoie de un produs complet care să conțină factor de protecție solară, dar și un ingredient care combate hiperpigmentarea pielii. Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 PA+++, Murad, 368 lei, este un adevărat scut pentru ten, care o protejează de efectele radicalilor liberi, reînnoiește bariera de lipide și îmbunătățește sistemul propriu de reparare al pielii.

murad12

Produsele Murad sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

murad foto

 

erika
erika.chivu@ringier.ro