Make Up For Ever la GLAMOUR Beauty Festival

Vino pentru a te convinge live de rezistența impresionantă a texturilor. Primele 50 de vizitatoare ale fiecărei zile de GLAMOUR Beauty Festival vor primi gratuit din partea Make Up For Ever un neseser și un creion contor mini în valoare de 32 de lei.

Accente curajoase de culoare

Vara aceasta, culorile intense, adesea dificil de purtat în zilele toride, n-au părut niciodată mai firești pe pleoape, gene sau buze, totul datorită formulelor practice și a texturilor rezistente la apă.

Începând cu prima lună de vară, rutina noastră de machiaj se schimbă. Căldură ne creează nevoia unor produse în care putem avea încredere că nu vor migra chiar și pe parcursul întregii zile, fără retușuri. Gama AQUA, creație a brandului Make Up For Ever, inițial concepută pentru a servi nevoilor exi­gente de machiaj ale unei campioane la înot, pare a fi soluția perfectă.

Pe buze

Alege o nuanță neutră care să îți pună în valoare tenul bronzat și culoarea ochilor. Aqua Rouge în nuanța Bois de Rose Clair, Make Up For Ever, 128 lei, are textură de spumă, cu acoperire mare, care se comple­tează cu un top coat cu luciu de vinil.

aqua

Pe gene

Genele sunt unul dintre elemente cele mai importante ale sezonului, așa că nu le neglija atunci când vine vorba de arsenalul produselor rezistente la apă. Mascara Aqua Smoky Extravagant, Make Up For Ever, 139 lei separă și alungește genele pentru o privire de impact, indiferent de momentul zilei.

aqua mascara

Pe pleoape

Aplicat concentrat sau difuz, albastrul a fost vedeta multor machiaje din prezentările acestui sezon. Fardurile creion Aqua Matic, Make Up For Ever, 108 lei, sunt disponibile într-o selecție cromatică ce include verde efervescent, violet intens sau albastru electric. Forma practică și textura netedă fac culorile in­tense mult mai abordabile pe pleoape. Iar dacă fardurile nu sunt formula ta preferată, poți alege intensitatea unui tuș lichid de pleoape precum Aqua Liner, Make Up For Ever, 110 lei, în clasicul negru sau una dintre nuanțele intense de roz sau albastru.

pleoape

Creion Aqua XL, Make Up For Ever, 89 lei

makeup liner

Produsele Make Up For Ever sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

erika
erika.chivu@ringier.ro