Lancaster la Beauty Festival

Vino, încearcă și află mai multe despre texturile catifelate ale produselor și dacă te vei regăsi printre primele 100 de persoane ajunse la stand, indiferent de zi, vei primi un pouch cu creioane colorate și eșantioane cadou. În cele două zile de GLAMOUR Beauty Festival, la orice produs Lancaster de protecție achiziționat pe loc de pe site-ul Sephora.ro, vei primi un produs aftersun gratuit.

Un bronz perfect

Pe lista noastră de dorințe înainte de vacanță? Produsele de protecție solară cu texturi inedite, care ne vor ajuta să obținem o piele arămie în timp record și în completă siguranță.

Pentru plajă vizăm întotdeauna produsele ultraperformante care îmbină texturile mătăsoase de ulei sau cremă cu
un număr mare de ingredienți activi și factor de protecție ridicat. Pentru a deservi această grijă, Lancaster a creat gama Suncare care include exact produsele de care avem nevoie.

Uleiul bronzant pentru plajă SPF 50, Lancaster, 134 lei, are o textură sati­nată și o formulă unică care combină tehnologia exclusivă Lancaster Full Light și un acti­vator, pentru un bronz rapid, luminos și de durată.

LancasterOilPackshotRVB

După expunerea la soare, producția de melanină scade, iar intensitatea bronzului se reduce în maximum două săptămâni. Pentru a prelungi aspectul arămiu, folosește Tan Maximizer After Sun, Lancaster, 141 lei, o cremă cu textură lejeră cu efect cal­mant, care conține complexul Heliotan ce recreează pro­ducția de melanină stimulată de soare. Astfel, poți prelungi aspectul intens al bronzului cu până la o lună.

Tan maximizer Soothing Moisturizer after sun

Nu-ți neglija nicipodoaba capilară 

Folosește Spray-ul protector pentru păr Sun Beauty Hair, Lancaster, 99 lei, care oferă protecție maximă împotriva razelor UVA și UVB și previne astfel deshidratarea provocată de expunerea la soare. Amplifică-i efectele cu uleiul Serum Multi-Reparator, Lancaster, 99 lei, care reface structura firului de păr și îl lasă suplu și strălucitor, fără să-l încarce.

Produsele Lancaster sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

oil hair

erika
erika.chivu@ringier.ro