La GLAMOUR Beauty Festival poți să-ți cumperi produsele preferate cu discount

Pune-ți în calendar: 4 și 5 iunie, GLAMOUR Beauty Festival la Hanul Gabroveni! Prima ediție a singurului festival din România dedicat frumuseții este doar la un pas distanță!

Răsfăț! Invitați glam! Workshop-uri captivante! Distracție…și cadouri fabuloase! Pregătește-te pentru un weekend dedicat în întregime frumuseții!

Vino să testezi produse de beauty, cele mai bune creme, cele mai seducătoare rujuri și parfumurile de care te-ai îndrăgostit! Știi să spui dintr-o suflare care sunt tendințele de make-up și hairstyling ale noului sezon? Îți place să încerci orice nou program de fitness și vrei să descoperi secretele unui stil de viața sănătos? Atunci trebuie să îți iei biletul la GLAMOUR Beauty Festival!

Marea surpriză? Fiecare participantă la GLAMOUR Beauty Festival va primi un Goodie bag plin cu produse de frumusețe, vouchere și… un abonament la revista GLAMOUR pentru un an!

Pe lângă produsele din Goodie Bag, fiecare participantă își va putea cumpăra online, direct de la GLAMOUR Beauty Festival, produse cu discount (ofertă valabilă doar în cadrul festivalului):

  1. Lancaster: la un produs solar cumpărat primești un produs after sun gratuit-1+1
  2. Clarisonic: – 20% discount la produsele achiziționate
  3. Too Faced, Benefit, Sephora, MUFE, Urban Decay, Vita Liberata, Murad, Lancaster, Estee Lauder, Elizabeth Arden, Bumble & Bumble:  15 % discount la produsele achiziționate

Ne vedem la GLAMOUR Beauty Festival!

erika
erika.chivu@ringier.ro