Givenchy la GLAMOUR Beauty Festival

La standul Givenchy de la GLAMOUR Beauty Festival vei putea încerca texturile și culorile captivante ale liniei de machiaj a brandului și vei primi gratuit un kit cu trei produse travel-size în valoare de 209 lei: fondul de ten Photo’Perfexion (5 mililitri), loțiunea Hydra Sparkling (40 de mililitri) și serumul Vax’In Face (10 mililitri).

Buze în două tonuri de culoare

Poate că te-ai săturat de efectul unei singure nuanțe de ruj sau pur și simplu ai vrea să experimentezi mai mult cu machiajul buzelor. Iată pașii către unul dintre cele mai hot lookuri ale momentului: ombré lips.

Pasul 1 

Începe întotdeauna cu ex­folierea buzelor, pentru a netezi suprafața acestora și a permite balsamului hidratant aplicat ulterior să
pătrundă mai bine în piele. Balsamul Mister Gentlebalm, Givenchy, 137 lei reacționează la contact cu pH-ul buzelor și le amplifică culoarea naturală.

balsam

Pasul 2 

Aplică fond de ten (Teint Couture Balm, Givenchy, 189 lei) pentru a spori rezistența rujului.

fond de ten

Pasul 3 

Conturează-ți buzele cu ajutorul unui creion într-o nuanță închisă, precum Lip Pencil în Blackberry, Givenchy, 100 lei.

Pasul 4 

Apoi, cu ajutorul unei pensule, trasează o urmă de ruj în aceeași nuanță pe contur, precum Le Rouge în Grenat Initie, Givenchy, 161 lei.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Pasul 5 

Încheie cu un ruj într-o nuanță mai deschisă precum Rouge Interdit Vinyl în nuanța 11, Givenchy, 149 lei, pe care să îl aplici în
interiorul buzelor. Estompează zona unde se întâlnesc culo­rile pentru un efect veritabil în degradé.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Nu există reguli în ceea ce privește intensitatea sau culoarea rujurilor pe care le alegi, atât timp cât ți se potrivesc și te flatează.

Produsele Givenchy sunt disponibile exclusiv în magazi­nele Sephora.

erika
erika.chivu@ringier.ro