Too Faced la GLAMOUR Beauty Festival

Oprește-te la standul Too Faced pentru a afla mai multe despre cele mai noi tehnici de machiaj și produsele care fac diferența. În goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei descoperi și o mascara travel-size Better than sex, Too Faced, în valoare de 45 lei.

Countouring la tine acasă

Atunci când vine vorba despre iluminare și contur, există o linie foarte fină între a-ți scoate în evidenţă cele mai bune trăsături și… a picta o nouă față cu totul.

Produsele potrivite

În principiu, ai nevoie doar de două produse: unul mat pentru umbre și altul sidefat pentru iluminare. Iar pe lângă această regulă simplă totul se rezumă la preferințele tale, atât timp cât texturile sunt unele care vor arăta natural pe piele, iar fondul de ten are o putere de acoperire insesiza­bilă. Fond de ten Born this way, Too Faced, 160 lei; paletă contouring Cocoa Contour Kit, Too Faced, 169 lei.

cocoaweb born

Iluminatorul

Acesta ar trebui să se apropie foarte mult de culoarea pielii tale și să o îmbrace într-un luciu natural. Formula Candlelight Glow, Too Faced, 132 lei, se îmbină credibil pe ten și este disponi­bilă în două nuanțe, roz și piersică, pentru a putea fi asortat mai ușor subtonului pielii.  Finisează totul cu un bronzer sau un fard de obraz și vei arăta ca proaspăt sosită din vacanță, în fiecare zi.

glow

Umbre

Orice culoare care arată prea difert de nuanța tenului tău va ieși foarte tare în evidență pe piele. Iar pentru ca umbrele să arate veritabil, caută produsele maro, mate și cu subton gri. Dark Chocolate Soileil, Too Faced, 132 lei.

dark chocoalte

Fard de obraz Sweethearts, Too Faced, 131 lei. 

fard de obraz

Produsele Too Faced sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

erika
erika.chivu@ringier.ro