Estée Lauder LA BEAUTY FESTIVAL

Nu rata experiența completă Estée Lauder la standul dedicat, unde vei putea beneficia de clipe de răsfăț, consiliere în îngrijirea pielii direct de la specialiști. În goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei regăsi un neseser cu produse de îngrijire a pielii travel-size în valoare de 176 lei.

Secretul unui ten de invidiat

Pielea strălucitoare și sănătoasă se obține cu ajutorul produselor de îngrijire corespun­zătoare. Iată patru aliați de nădejde.

Ne pregătim întotdeauna de câteve ceva – fie că e pentru o ieșire în oraș, pentru muncă, pentru vacanță. Timpul nostru este limitat, iar tratamentele îndelungate și procedurile la Spa devin tot mai rare iar pielea noastră se re­simte. Fru­mu­sețea naturală, individualitatea și prospețimea sunt cuvintele cheie ale noului sezon. Am investigat bine toți pașii de urmat și îți spunem sincer că fără un ten îngrijit, citești în van trucuri de machiaj. Îți reamintim care sunt lucrurile esențiale!

Un serum care stimulează reînnoirea celulelor pe timpul nopții

Ce nevoi are tenul femeii moderne? Oricât de complex ar fi răspunsul, știm sigur că hidratarea e cheia lumi­nozității.Transformă ritualul de îngrijire într-o experien­ță senzorială cu ajutorul produselor potrivite!  Încearcă Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, Estée Lauder, 363 lei, un produs cu o textură unică bazată pe tehnologia microfluidelor. Rezultatul? Un ten care arată sănătos, mai tânăr și mai radios!

anr

Un produs anti-îmbătrânire pentru zi

Soare, poluare, oboseală, trecerea timpului… ar fi greu de crezut că nu ai nevoie de un produs performant care reduce semnele îmbâtrânirii, precum liniile fine, ridurile, pierderea fermității, aspectul fad și deshidratarea. OK, poate doar dacă ai câștigat la loteria genetică! Observă rezultatele unei creme hidratante precum Revita­lizing Supreme Light, Estée Lauder, 409 lei. Aplic-o după ce ai curățat tenul cu Advance Night Repair Micro Cleansing Foam, Estée Lauder, 167 lei.

revitalizingrepair

Un produs eficient pentru ochi

Nu neglija această zonă delicată și aplică un serum precum Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II, Estée Lauder, 294 lei, pentru a reda un aspect luminos privirii cu fiecare aplicare.

estee2

erika
erika.chivu@ringier.ro