Elizabeth Arden la GLAMOUR Beauty Festival

Nu uita să treci pragul standului Elizabeth Arden unde te vei putea răsfăța cu tratamente pentru mâini, păr și ten. În plus, în goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei găsi un pouch cu produse Elizabeth Arden în valoare de 190 lei.

Un miracol pentru îngrijirea pielii

Piele radioasă în timp record? O poți obține atât timp cât te înarmezi cu produsele potrivite.

Între  muncă, viață socială și vacanțe, îți rămâne destul de puțin timp pentru vizite regulate la salon și tratamente faciale lunare. Viața urbană însă nu este un motiv bun pentru a-ți neglija pielea, ci mai degrabă unul care te îndreaptă către o rutină de îngrijire a pielii riguroasă cu produse multifuncționale. Ți-ai imaginat cum ar fi viața dacă această rutină nu ar dura mai mult de 10 minute? Atunci când ai deja produsele potrivite, este surprinzător cât de multe lucruri poți face.

Hidratează corespunzător

1) După curățarea tenului, folosește capsulele cu ceramide Daily Youth Restoring Serum, Elizabeth Arden, 228 lei pentru a asigura pielii feței, gâtului și decolteului o doză unică de ingrediente antirid care restaurează instant bariera de lipide.

elizabe1

2) Produsul bun la toate? Aplică Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil, Elizabeth Arden, 146 lei, un tratament reparator multifuncțional pentru față, corp și păr, care hidratează până la 12 ore. Pentru un machiaj luminos, adaugă o picătură în fondul de ten.

elizabe2

3) Ia-ți doza de protecție cu Boost and Replenish with Superstart, Elizabeth Arden, 268 lei, un booster care stimulează procesul de reînnoire a celulelor.

elizabe3

4) Dacă ai pielea uscată, îți va mulțumi atunci când o vei trata cu un produs precum Eight Hour Cream Skin Protectant, Elizabeth Arden, 152 lei, un tratament destinat zonelor uscate care protejează țesutul instant, fără să încarce porii.

elizabe4

5) În fiecare zi, alege o cremă de îngrijire cu o formulă concentrată, care hrănește pielea și o pregătește pentru machiaj. Cremă Prevage Anti-Aging Moisture Cream SPF30 PA++, Elizabeth Arden, 646 lei.

prevage1

6) Folosește o mască exfoliantă precum Visible Difference Peel and Reveal Mask, Elizabeth Arden, 168 lei, o dată sau de două ori pe săptămână, în special dacă trebuie să ții sub control tenul gras.

elizabe5

7) Nu neglija beneficiile anti-îmbătrânire ale unei creme de mâini hidratante precum Eight Hour Intensive Moisturizing Hand Treatment, Elizabeth Arden, 120 lei.

elizab6

Produsele Elizabeth Arden sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

erika
erika.chivu@ringier.ro