Colgate la Beauty Festival

Vizitează cornerul Colgate de la GLAMOUR Beauty Festival pentru a afla mai multe despre cea mai recentă inovație în albirea dinților și vei putea câștiga o periuță de dinți + creion pentru albire Colgate® 360° Max White Expert White™.

Cel mai bun accesoriu: un zâmbet strălucitor

Un zâmbet luminos este unul dintre cele mai vechi secrete de frumusețe. Andreea Ibacka îți spune care este cea mai eficientă metodă de a-l obține.

1. Folosește o pastă de dinți cu efect de albire

Caută un produs care întărește smalțul și dizolvă delicat petele, fără a provoca sensibilitate, precum Colgate® Max White Expert White™.

2. Schimbă-ți obiceiurile zilnice

Cafeaua sau orice băutură  închisă la culoare, cât și  fumatul au un impact negativ asupra danturii, dacă nu sunt consumate cu moderație.  Perie dinții la jumătate de oră după ce ai consumat alimente sau băuturi care ar putea cauza pete.

3.Optează pentru o periuța de dinți cu creion de albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™

Colgate® 360° Max White Expert White™ este prima periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat, care revoluţionează rutina zilnică de înfrumuseţare în doar trei pași simpli, cu ajutorul conținutului de peroxid de hidrogen, același ingredient pentru albire folosit de către medicii dentiști.

colgate

Ce presupune?

Perie pentru cel puțin două minute cu pasta de dinţi Colgate® Max White Expert White™ și periuţa 360° Max White Expert White™. Albește folosind creionul din interior, cu ajutorul căruia să aplici gelul cu peroxid de hidrogen care începe să funcționeze chiar de la prima utilizare. Zâmbește cu încredere! Periuța de dinți a fost proiectatã pentru a oferi o expe­riențã completã de albire a dinților cu pânã la 3 nuanțe mai albi*, într-un mod simplu și eficient, care îți redă încrederea în zâmbetul tău, în fiecare zi. Așadar, Perie. Albeşte. Zâmbeşte™!

*Prin utilizarea continuă conform instrucțiunilor timp de 3 săptămâni.

erika
erika.chivu@ringier.ro