Clarisonic la GLAMOUR Beauty Festival

Beneficiază de ședințe de curățare a pielii în profunzime la standul Clarisonic și bucură-te de voucherul de 20% discount valabil exclusiv în cele două zile de GLAMOUR Beauty Festival pentru cumpărături pe sephora.ro.

Tehnologii abile în serviciul frumuseții

Un dispozitiv sonic curăță mai bine pielea decât ai putea-o face cu orice altă tehnică de cleansing. Iată care este cea mai nouă inovație în domeniu.

Cea mai bună investiție pe care o poți face pentru tenul și corpul tău? O mare de beauty editori ți-ar recomanda un aparat de curățare cu oscilații, pentru că benefi­ciile sunt nenumărate, iar rezultatele instantanee.

Iar cel mai avansat și mai intuitiv dintre acestea este, fără îndoială, Smart Profile, Clarisonic, 1 249 lei, care folosește o tehnologie inteligentă ce se adaptează nevoilor tale. Mai exact, peria este dotată cu Smart Micro Chip, un element care îi sporește funcționalitatea, ajustând automat timpul și viteza de curățare, în funcție de zona cor­pului și a feței. Aceeași tehnologie permite ca aparatul să citească gradul de uzură al periei și să te atenți­oneze când trebuie să o înlocuiești.

Job_11164-SmartProfile-R1 (1)

Mișcarea oscilatorie Clarisonic este deja patentată și presupune o vibrație  a perilor de 200-300 ori pe secundă, fiind astfel de 11 ori mai eficient decât curățarea manuală.

Produsele Clarisonic sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

Pentru o curățare eficientă și personalizată

Pentru ten vei folosi peria Smart Profile Dynamic, Clarisonic, 156 lei, care asigură o curățare specifică, delicată, indiferent de tipul de ten. Pentru corp ai nevoie de peria Turbo Massage Body, Clarisonic, 156 lei, care exfoliază și masează pielea.

Smart Profile este o inovație în domeniul dispozitivelor de curățare pentru că se adaptează nevoilor pielii tale, fiind mult mai inteligent, mai puternic și mai ușor de folosit. Dispozitivul citește capetele de curățare și are o acțiune blândă, respectiv mai profundă, așa că poate fi folosit din cap până în picioare.

erika
erika.chivu@ringier.ro