Benefit Cosmetics la Beauty Festival

Experții în arta sprâncenelor te așteaptă cu un răsfăț al sprâncenelor în cadrul conceptului unic de Brow Bar, singurul loc în care poți beneficia de o experiență rapidă, fabuloasă și încântătoare. În goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei găsi o mascara They’re Real travel size, în valoare de 47 de lei.

Sprâncenele momentului

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea sprâncene impecabile în această vară.

Direcția trasată de specialiști

Sprâncenele au fost unul dintre principalele subiecte de discuție ale ultimelor sezoane, deloc surprinzător având în vedere impactul pe care îl au asupra expresivității întregului chip. O formă adecvată poate avea efectul unui lifting, iar ca lucrurile să devină și mai simple, poți folosi oricând pe arcadă un creion iluminator cu subton roz, precum High Brow sau High Brow Glow, Benefit, 103 lei. Acestea definesc arca­dele, amplifică privirea și se po­trivesc oricărei nuanțe de ten.

high_brow_chigh_brow_glow_c_no_reflection_PS

Pe fugă, în fiecare zi

Nu ai întotdeauna timp de un machiaj elaborat al sprâncenelor, așa că un creion pentru contur cu efect natural te poate salva în orice situație. Alege o textură cremoasă cu finisare de pudră și o atingere de culoare, precum Instant Brow Pencil, Benefit, 103 lei.

brow pencil

Ai nevoie de…

Dacă vrei să recreezi cel mai hot look al sezonului, trebuie să încerci wet brows – sprâncenele cu un aspect umed, dar pieptănat și îngrijit. Începe prin a folosi un kit profesional pentru conturare cu ceară și fard precum Brow Zings, Benefit, 152 lei și finisează cu un gel cu microfibre care conferă volum natural precum Gimme Brow, Benefit, 117 lei.

brow_zingsbrown

Produsele Benefit sunt disponibile exclusiv în Sephora.

 

erika
erika.chivu@ringier.ro