BaByliss la GLAMOUR Beauty Festival

Vino și convinge-te de cât de simplu poate fi să te coafezi singură acasă și încearcă un demo la standul dedicat. Reprezentanții BaByliss te vor aștepta cu multe cadouri surpriză la GLAMOUR Beauty Festival!

Coafuri fabuloase

Gata cu vizitele la salon și timpul îndelungat petrecut în fața oglinzii încercând să obții buclele perfecte. Dispozitivele pentru păr îți fac acum viața mult mai simplă.

De la drept la ondulat în câteva minute

Bucle spectaculoase, pline de strălucire și rezistente? Curl Secret C1100E, BaByliss, preț recomandat: 599,90 lei, este un ondulator automat care îți garantează acest rezultat în doar câteva minute. Sistemul ușor de utilizat, preia fiecare șuviță, o încălzește și o eliberează în câteva secunde. Nu ai nevoie de produse de coafare și îl poți folosi oriunde te-ai afla, inclusiv în vacanță. Nu îți face probleme în privința lungimii, pentu că funcționează la fel de bine pe părul mediu sau lung și foarte lung.

c100.1

Un blow-dry veritabil

Iar dacă viteza de uscare este un must pentru tine, allege Pro Digital Hair Dryer 6000E, BaByliss, preț recomandat: 699 lei, un uscător puternic care conferă un debit de aer rapid și precis, cu o temperatură constantă.

uscator

Dacă uscarea părului nu este una din părțile tale favorite atunci când vine vorba de îngrijirea părului, o perie de păr rotativă îți va face viața mult mai ușoară. I-Pro Rotating Brush 800 AS550E, BaByliss, preț recomandat: 259,90 lei, usucă și coafează în același timp, acesta incorporând o tehnologie pe bază de ioni care te ajută să ai mereu un păr impecabil și strălucitor. Aceasta vine însoțită de două accesorii, o perie cu strat termic pentru păr mediu și o perie cu strat ceramic pentru păr lung.

copy

erika
erika.chivu@ringier.ro