wet n wild la GLAMOUR Beauty Festival 2018

wet n wild la GLAMOUR Beauty Festival 2018

O explozie de culoare, adaptare perfectă la noile tendințe, prețuri accesibile, un suflu de noutate și modernitate, 100% cruelty free – fă cunoștință cu brandul de machiaj de care te vei îndrăgosti: Wet’n’Wild.

5 produse must-have

1. Rujurile Megalast, Wet’n’Wild, 14 lei, sunt produsul care nu trebuie să îți lipsească din geantă. Extrem de confortabile pe buze, te vor cuceri atât cu formula cremoasă îmbogățită cu acid hialuronic, cu finish-ul semi-mat și cu rezistența lor, dar mai ales cu selecția impresionantă de nuanțe: va fi greu să te decizi pe care să le alegi dintre cele 27 de culori disponibile.

Rujurile Megalast, Wet’n’Wild, 14 lei

Rujurile Megalast, Wet’n’Wild, 14 lei

2. Fardurile single coloricon™, Wet’n’Wild, 10 lei, vor fi aliatele tale de nădejde atât pentru un look natural de zi, cât și pentru momentele când îți lași imaginația să zburde și creezi cele mai colorate și îndrăznețe machiaje. Cu o tehnologie pe bază de silicon și o formulă satinată, fardurile se aplică extrem de ușor. Pentru un touch glam, folosește nuanțele Glitter, perfecte pentru față și corp și extrem de ușor de aplicat.

Fardurile single coloricon™, Wet’n’Wild, 10 lei

Fardurile single coloricon™, Wet’n’Wild, 10 lei

3. Fondul de ten photofocus™, Wet’n’Wild, 10 lei, îți asigură un look gata de selfie în orice moment. Fondul de ten de ultimă generație, testat sub șapte lumini diferite, oferă tenului un aspect impecabil,  indiferent de momentul zilei. Prevăzut cu un complex ce difuzează lumina și matifiază tenul, efectul de #nofilter este asigurat.

Fondul de ten photofocus™, Wet’n’Wild, 10 lei

Fondul de ten photofocus™, Wet’n’Wild, 10 lei

4. Paleta Coverall Concealer Palette, Wet’n’Wild, 24 lei, este tot ceea ce ai nevoie pentru a corecta orice fel de imperfecțiune a tenului. Acnee, roșeață, pete pigmentare, cearcăne – bazează-te pe acoperirea acestor corectoare și obține un ten fără cusur.

Paleta Coverall Concealer Palette, Wet’n’Wild, 24 lei

Paleta Coverall Concealer Palette, Wet’n’Wild, 24 lei

5. Stick-ul Megaglo Dual-Ended Contour Stick, Wet’n’Wild, 28 lei, este produsul care va face contouring-ul să pară o joacă de copii. Stickul cu două capete asigură o aplicare precisă și se estompează extrem de ușor, pentru a obține acel efect natural de sculptare pe care cu toate îl urmărim.

Stick-ul Megaglo Dual-Ended Contour Stick, Wet’n’Wild, 28 lei

Stick-ul Megaglo Dual-Ended Contour Stick, Wet’n’Wild, 28 lei

Produsele Wet’n’Wild sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour, Cora și Auchan, în magazinele Kendra, în Farmacia Tei și pe elefant.ro.

Wet’n’Wild la GLAMOUR Beauty Festival

Vizitează standul Wet’n’Wild pentru a face cunoștință cu cele mai cool produse ale brandului: un beauty adviser ți le va prezenta, iar un make-up artist te va răsfăța cu ședințe de machiaj. În goodie-bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei găsi o pensulă pentru pudră și un voucher Wet’n’Wild.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com