Urban Decay la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Urban Decay la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Atunci când temperaturile o iau razna, știm cine ar trebui să fie aliatul tău de încredere pentru ca rezistența machiajului să nu fie compromisă: spray-ul de fixare. Urban Decay și-a propus să fie protectorul cel mai fidel al machiajului tău și vine cu trei formule imbatabil

Fresh makeup All Night(er)

spray-ul de fixare All Nighter de la Urban Decay

spray-ul de fixare All Nighter de la Urban Decay

Dacă ești o împătimită a machiajului, este obligația ta să testezi măcar o dată spray-ul de fixare All Nighter, un produs de referință. Dezvoltat în parteneriat cu Skindinavia, spray-ul revoluționar, ușor precum aerul, promite să își onoreze numele și să îți păstreze machiajul intact timp de 16 ore: oricât de mult ar crește temperaturile, machiajul nu se va scurge, nu se va șterge și nu se va fixa în liniile fine. Cum reușește asta? Valorifică tehnologia Temperature Control, care reușește să scadă temperatura machiajului pentru ca acesta să reziste mai mult. Testele la care a fost supus vorbesc de la sine: după șapte zile de testare, 73% dintre participanți au declarat că All Nighter le-a ajutat machiajul să reziste până la 16 ore. Însă cel mai bine testează-l chiar tu și convinge-te!

Sebum control

spray-ul de fixare De-Slick, Urban Decay

spray-ul de fixare De-Slick, Urban Decay

Excesul de sebum îți dă bătăi de cap și niciun produs nu îi poate face față? Înseamnă că nu ai testat spray-ul de fixare De-Slick, Urban Decay. Adaptat special pentru tipul de ten gras, acest spray cu ingrediente de ultimă generație reușește să controleze producția de sebum și să păstreze tenul mat întreaga zi, oferindu-ți acea rezistență care pare doar un vis.

Rezistență și protecție

ll Nighter Pollution Protection

ll Nighter Pollution Protection

Dacă formula clasică All Nighter te-a convins deja cu rezistența impresionantă pe care o oferă machiajului, este cazul să ceri chiar mai mult de la el și să încerci All Nighter Pollution Protection. Formula care te-a cucerit a fost îmbogățită cu ingrediente minerale care formează o barieră ce protejează pielea de toate substanțele nocive din aer, pe tot parcursul zilei.

Urban Decay la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Dacă promisiunile spray-urilor de fixare Urban Decay ți se par prea frumoase pentru a fi adevărate, atunci nu trebuie să ratezi standul lor: află totul despre ele, testează-le în zilele de festival și spune-ne feedback-ul tău.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com