A treia ediție GLAMOUR Beauty Festival, singurul festival din România dedicat frumuseții

A treia ediție GLAMOUR Beauty Festival, singurul festival din România dedicat frumuseții

Ediția din 2017 a GLAMOUR Beauty Festival a avut un real succes, însă, anul acesta, pregătește-te pentru și mai multe surprize! La ediția din 2018 a singurului festival dedicat frumuseții din România, ți-am pregătit o mulțime de produse și activități cărora nicio pasionată de beauty nu le va putea rezista!

Răsfăț, ședințe de make-up și hair-styling oferite de branduri de top, masterclass-uri susținute de cei mai renumiți profesioniști din domeniul de beauty din România, speech-uri impresionante de la influenceri de top, cadouri deosebite și multă voie bună: acestea sunt elementele care au compus succesul ediției din 2017 a GLAMOUR Beauty Festival (vezi aici cum a fost!), și pe care ne-am propus să le transformăm în laitmotive ale fiecărei ediții a festivalului.

Ai ghicit: înarmează-te cu mult entuziasm, pentru că vom repeta experiența și în 2018! Așa că pregătește-te pentru un nou weekend dedicat frumuseții: pe 9 și 10 iunie, la Hanul Gabroveni, are loc cea de-a treia ediție GLAMOUR Beauty Festival!

Achiziționează-ți biletul de AICI

Timp de două zile, paginile de beauty ale revistei noastre vor prinde viață prin acest festival al frumuseții, care reunește branduri de renume, vedete, profesioniști din domeniul frumuseții și cititoarele GLAMOUR. Este o nouă ocazie pentru voi, cele care adorați frumusețea în orice formă a ei, dar și procesul din spatele ei, să vă dați întâlnire într-un loc dedicat discuțiilor interminabile despre tendințe, trucuri, tehnici, produse și noutăți din acest domeniu. Veți avea ocazia să învățați de la cei mai buni!

Când are loc GLAMOUR Beauty Festival 2018

GLAMOUR Beauty Festival va avea loc în weekendul 9-10 iunie, în același loc special care ne-a cucerit și în anii trecuți: Hanul Gabroveni. Acest loc încărcat de istorie, dar renovat într-un stil modern aparte, va găzdui două zile pline de răsfăț, workshopuri și sesiuni demonstrative de make-up, hair-styling, manichiură și wellness.

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival va permite accesul la workshop-uri, o incontestabilă sursă de informații din domeniul frumuseții și nu numai, oferite de cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu, dar și accesul în zonele de răsfăț – sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și multe alte surprize care îți vor oferi răsfățul pe care orice femeie îl merită. În plus, vei pleca acasă cu unele dintre cele mai apreciate produse de beauty! Este adevărat, cele care decid să ni se alăture în cadrul acestui festival dedicat frumuseții vor primi un goodie bag plin cu produse de neratat!

Programul workshop-urilor la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Program zilnic: 11.00 – 18.00

Sâmbătă
  • 11.30-12.30 – Camelia Negrea
  • 13.30-14.30 – Adina Vlad
  • 15.30-16.30 – Florin Noje
  • 17.00-18.00 – Andra Manea
Duminică
  • 11:30-12:30 – Sorin Stratulat
  • 13:00-14:00 – Alex Abagiu
  • 15.00-16.00 – Camelia Tugearu
  • 17.00-18.00 – Dana Argesan

Branduri prezente la GLAMOUR Beauty Festival 2018

În plus, vei avea ocazia să descoperi și să testezi cele mai inovatoare produse de la branduri de top. Brandurile prezente la GLAMOUR Beauty Festival anul acesta sunt AVON, Batiste, Bourjois, Caudalie, Douglas, essence, Lancôme, glo, Libresse, Pantene, Rimmel London, Sally Hansen, wet n wild, Urban Decay, Manifest.

Te-am convins? Fii cu ochii în continuare pe pagina GLAMOUR pentru a afla mai multe detalii despre bilete și participanți!

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com