Sally Hansen la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Vara aceasta asortează-ți buna dispoziție și outfitul de petrecere pe plajă cu o manichiură fantastică, obținută în cel mai simplu și rapid mod. Aliații tăi de încredere vor fi nuanțele vibrante și strălucitoare ale lacului de unghii Miracle Gel de la Sally Hansen.

Unghii party-ready în 3 pași și 3 produse

Cuticule îndepărtate fără efort

Nu ai voie să sari peste acest pas: cuticulele îngrijite sunt sinonime cu o manichiură exemplară. Totuși, ți se întâmplă uneori să te abați de la această regulă și te înțelegem: este un proces care necesită timp, iar tu nu vrei să pierzi nicio clipă atunci când sezonul petrecerilor este în toi. Tocmai de aceea îți propunem această soluție salvatoare: Instant Cuticle Remover, Sally Hansen (27,49 lei). Da, un singur produs înmoaie, dizolvă și îndepărtează cuticulele. Bazează-te pe el și vei vedea că această misiune devine o joacă de copii.

Instant Cuticle Remover, Sally Hansen (27,49 lei)

Instant Cuticle Remover, Sally Hansen (27,49 lei)

Produse 2-în-1 salvatoare

Atunci când timpul te presează, nu ceda tentației de a sări peste anumiți pași, ci bazează-te întotdeauna pe produse 2 în 1; îți vor face munca mai ușoară. Pentru ca acea culoare spectaculoasă de ojă pe care ai asortat-o cu ținuta de party să arate perfect pe unghii, dar și să reziste și să aibă un luciu impecabil, bazează-te pe base&top coat-ul Double Duty, Sally Hansen (19,49 lei). Aplică-l la început pentru a pregăti suprafața unghiei, a o proteja și a o hidrata, dar și la final, pentru a sigila culoarea pe unghii și a le da strălucire.

base&top coat-ul Double Duty, Sally Hansen (19,49 lei)

base&top coat-ul Double Duty, Sally Hansen (19,49 lei)

Culoare, strălucire și rezistență

Sunt trei atuuri pe care sigur ți le dorești pentru manichiura ta. Știm produsul care ți le poate oferi pe toate: lacul de unghii Miracle Gel, Sally Hansen, 43,20 lei. Un mix perfect între culoare și tehnologie, aceste lacuri revoluționare îți garantează o manichiură ca de gel, obținută la tine acasă, fără lampă UV sau ore în șir pierdute la salon. Acum tot ce trebuie să faci este să te decizi asupra culorii vibrante care îți va transforma unghiile în adevărate accesorii pentru look-ul tău de petrecere. Grea misiune, nu-i așa?

lacul de unghii Miracle Gel, Sally Hansen, 43,20 lei

lacul de unghii Miracle Gel, Sally Hansen, 43,20 lei

Sally Hansen la GLAMOUR Beauty Festival

Înainte să pleci spre următoarea petrecere, treci pe la standul Sally Hansen și bucură-te de ședințele de aplicare a lacurilor de unghii Miracle Gel, pentru o manichiură „ready to party”. Suntem sigure că te vei îndrăgosti de culorile vibrante și de strălucirea acestor lacuri de unghii, așa că în goodie-bag vei primi un lac de unghii Miracle Gel pentru a-l purta la toate petrecerile verii.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com