Rimmel London la GLAMOUR Beauty Festival

Rimmel London la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Frenezia festivalurilor se apropie și suntem sigure că nu vrei să treci neobservată. Accente holografice, buze în culori vibrante și tatuaje metalice – este suficient de îndrăzneț pentru tine? Bazează-te pe cele mai noi lansări Rimmel London: te vor scoate din anonimat.

Sclipiri holografice

Sclipiri holografice

Sclipiri holografice

Avem o sugestie de machiaj despre care putem garanta că va atrage toate privirile: combină reflexiile holografice cu o linie de eyeliner ombré și obține un look kaleidoscopic electrizant. Începe machiajul cu fardurile Magnif’Eyes, Rimmel London, 21,50 lei, cu particule iridescente: lasă-ți creativitatea să zburde și combină reflexiile rosé, lila, mint-green sau aurii pe pleoape. Nu te rezuma la a le utiliza doar la ochi: pentru un machiaj demn de cel mai nebunesc festival, mizează pe ele și ca iluminator, vor aduce o strălucire cosmică tenului tău.

fardurile Magnif’Eyes, Rimmel London, 21,50 lei

fardurile Magnif’Eyes, Rimmel London, 21,50 lei

A venit momentul și pentru linia de eyeliner ombré. Sună complicat, nu-i așa? Nu te lăsa intimidată: creioanele de ochi Wonder Ombre, Rimmel London, 19,20 lei, ce vin în nuanțe asortate, fac totul atât de simplu. Folosește nuanța mai închisă la baza genelor, apoi aplică deasupra nuanța mai deschisă, cu particule irizate, ce va crea efectul ombré. Iar dacă vrei să mergi și mai departe de atât, apelează la tușul tip ștampilă Ink Me, Rimmel London, 29,50 lei, în formă de steluță, inimă, semilună sau diamant și punctează-l pe cele mai neașteptate zone.

tușul tip ștampilă Ink Me, Rimmel London, 29,50 lei

tușul tip ștampilă Ink Me, Rimmel London, 29,50 lei

Săruturi care nu lasă urme

Provocalips (37 lei)

Provocalips (37 lei)

Nu știi niciodată când vei face o nouă cucerire, așa că ai face bine să fii pregătită în orice moment. Un ruj care nu lasă urme și rezistă pe buze este un must-have. Noul Provocalips (37 lei) este ceea ce ai nevoie: rezistă până la 16 ore, fiind confortabil de purtat datorită balsamului de buze, care îndeplinește un rol dublu – sigilează culoarea și hidratează buzele.

Tatuaje îndrăznețe

tatuajele temporare (27,50 lei)

tatuajele temporare (27,50 lei)

Sunt adorate de vedetele și bloggerii din întreaga lume și nu lipsesc de la festivaluri: tatuajele temporare (27,50 lei) în culori metalice sunt un nou mod de a-ți exprima personalitatea. Ușor de aplicat, rezistă până la patru zile, păstrându-și reflexele metalice.

Rimmel London la GLAMOUR Beauty Festival

Testează-ți din timp look-ul de festival: vizitează standul Rimmel London și bucură-te de ședințele de machiaj cu tema „Look de festival” și de aplicările de tatuaje temporare. În plus, ai asigurat și neseserul pentru festival pentru că în goodie-bag vei primi un ruj Provocalips și un tatuaj temporar.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com