Man!fest Salon la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Trendurile se schimbă peste noapte, așa că ce ai spune dacă și culoarea ta de păr s-ar putea schimba la fel de repede, fără bătăi de cap? Florin Noje, fondator Man!fest Salon și ambasador L’Oréal Professionnel, te va ajuta să descoperi cea mai nouă revoluție în materie de produse pentru păr: machiajul pentru păr.

Te tentează să încerci o nuanță nebunească, însă îți este teamă că nu îți va sta bine? Sau ai nevoie de un look colorat pentru festivalul sau party-ul la care mergi și nu te înduri să te vopsești doar pentru o simplă ocazie? Cel mai nou produs lansat de L’Oréal Professionnel, Hair Flash Pro Makeup, e soluția perfectă pentru toate aceste dileme.

Hair Flash Pro Makeup

Hair Flash Pro Makeup

Denumirea nu este deloc o metaforă, chiar vorbim despre machiaj pentru păr. Și are toate motivele să se numească așa: formula inovatoare valorifică pigmenți din make-up pentru a îți oferi culori spectaculoase și finish-uri wow care să îți transforme look-ul. Și da, la care să poți renunța ușor apoi, doar prin spălarea părului. Va fi greu să te decizi între finish-ul mat (ideal pentru look-urile lejere), cel cu aspect de catifea (culori spectaculoase, de efect pentru cozi sau cocuri) sau cu glitter (ideal pentru look-uri netede cu efect holografic). Este atât de simplu: le aplici pe păr atunci când ai nevoie (poți folosi chiar pensule de machiaj, bureței sau degetele), combini nuanțele după bunul plac până obții look-ul care să se potrivească perfect cu petrecerea la care mergi, iar când te-ai plictisit de el sau vrei să te întorci la culoarea ta de păr, fie doar și după câteva ore, trebuie doar să îl „demachiezi”: culoarea se curăță fără probleme după prima spălare și ești gata imediat să încerci un nou look.

Hair Flash Pro Makeup Pigments

Hair Flash Pro Makeup Pigments

Man!fest Salon și Florin Noje la GLAMOUR Beauty Festival
Este timpul să ie­și din anonimat, fie doar și pentru o singură zi, cu tu­șe vii de culoare și să faci cunoștință cu ceea ce presupune machiajul pentru păr. Talentata echipă Man!fest va fi ghidul tău în zilele de festival și îți va colora ­șuvițele în spiritul rebel al verii. Desigur, nu rata workshopul special susținut de Florin Noje despre toate tainele acestei inovații în materie de colorare a părului.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com