Libresse la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Libresse la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Toate avem momentele noastre de îndoială, acele clipe când nu avem încredere în noi cu adevărat, când simțim că ceva ne limitează de la a ne trăi viața din plin. Menstruația nu ar trebui să reprezinte nicidecum o limită pentru tine, iar produsele Libresse îți vin în ajutor pentru a putea să fii curajoasă în orice moment.

Menstruația nu mai este de mult un subiect tabu sau un fenomen care să ne limiteze activitatea. De altfel, ce moment mai bun să îți manifești feminitatea și să te exprimi liber decât acum, în secolul 21? Libresse te susține să fii mereu sigură pe tine, indiferent de zilele lunii, cu produse atent create pentru nevoile tale și adaptate stilului de viață din ce în ce mai alert.

Protecție și confort în momentele delicate

Absorbantele Libresse Ultra sunt absorbante ultrasubțiri, concepute astfel încât să asigure confort incredibil și protecție maximă. Forma unică față și spate SecureFit™ a fost combinată cu margini ce rețin lichidul în interior, nucleu cu absorbție rapidă și bariere de jur împrejur, pentru a-ți oferi triplă protecție în orice situație. Pentru că nevoile tale diferă ziua și noaptea, absorbantele Libresse Ultra sunt disponibile în două variante, pentru fiecare moment al zilei: Ultra Normal (6,12 lei) și Ultra Goodnight (6,65 lei). Un atu al acestor absorbante este sistemul Roll.Press.Go™: nu știi ce să faci cu absorbantul folosit? Simplu: sigilează-l în mod discret și igienic în ambalajul său, oricând și oriunde.

Ultra Normal (6,12 lei) și Ultra Goodnight (6,65 lei)

Ultra Normal (6,12 lei) și Ultra Goodnight (6,65 lei)

Protecție zilnică

Absorbantele zilnice Libresse sunt concepute să ofere confort și prospețime pe durata întregii zile. Cu suprafața exterioară care lasă pielea să respire, se mulează perfect pe lenjerie grație designnlui unic CurveFit™, astfel încât să poți face orice fără griji. Absorbantele zilnice Libresse Normal (5,70 lei) beneficiază de formula ProSkin, cu infuzie de acid lactic, pentru a menţine pH-ul pielii echilibrat în zona intimă. Pentru a se mula pe orice tip de lenjerie alegi, optează pentru absorbantele zilnice Libresse Multistyle (7,22 lei).

Libresse Normal (5,70 lei) și Libresse Multistyle (7,22 lei)

Libresse Normal (5,70 lei) și Libresse Multistyle (7,22 lei)

Noua colecție de cutii cadou Libresse

Noua colecție de cutii cadou Libresse

Noua colecție de cutii cadou Libresse

Inspirată de provocările de care te lovești zilnic, noua colecție de cutii cadou Libresse te încurajează să îndrăznești orice, să spui „da“ oricărei provocări, să-ți trăiești pasiunile după bunul plac și să nu lași nimic să te oprească. La cumpărarea pachetelor promoționale Libresse, vei primi cadou aceste cutii stylish, care se vor integra perfect în geanta ta.

Noua colecție de cutii cadou Libresse

Noua colecție de cutii cadou Libresse

Libresse la GLAMOUR Beauty Festival

Vino la GLAMOUR Beauty Festival și descoperă alături de Libresse produsele care îți oferă susținerea necesară pentru ca tu să te simți încrezătoare în orice moment. În goodie-bag vei primi absorbante Libresse și cinci cutiuțe stylish din noua colecție, pentru a fi pregătită mereu pentru provocări.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com