Lancôme și Alexandru Abagiu la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Lancôme la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Ne-au intrigat cu texturile luxuriante, ne-au cucerit cu parfumurile diafane și ne-au câștigat datorită eleganței cu care ne-au revoluționat rutina de beauty. Noi ne-am îndrăgostit de aceste patru produse Lancôme și suntem sigure că te vor atrage și pe tine în vraja lor!

Ten ideal

Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 216 lei

Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 216 lei

Așa cum o spune și numele, fondul de ten Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 216 lei, te va ajuta să obții acel aspect ideal al tenului la care toate râvnim – lipsit de imperfecțiuni, cu o nuanță uniformă și o strălucire naturală. Cu o acoperire medie spre mare, dar cu un finish lejer, cu o textură oil-free și până la 24h rezistentă, acest fond de ten este un must-have dacă vrei să arăți impecabil. „Datorită acoperirii sale graduale și a texturii lejere, iubesc să folosesc Teint Idole Ultra Wear pentru orice ocazie – pentru look-uri de zi sau shooting-uri profesionale. Rezistă până când tu decizi să îl demachiezi”, spune Alexandru Abagiu, Makeup Artist Național Lancôme.

Gene hipnotizante

Hypnôse, Lancôme, 157 lei

Hypnôse, Lancôme, 157 lei

Formula pe care o adoram deja a mascarei Hypnôse, Lancôme, 157 lei, tocmai a primit un upgrade! Produsul nostru preferat pentru machiajul genelor devine și mai spectaculos. Pe lângă efectele de volum extrem și alungire hipnotizantă, noua formulă este îmbogățită cu vitamine nutritive pentru a-ți proteja genele și a le separa, ulei de jojoba și rășină de salcâm pentru a le menține moi, și ceară carnauba pentru fixare și curbare. În plus, noul ambalaj este mai modern și mai „Instagram-ready”! „Din punctul meu de vedere, mascara trebuie să fie must-have-ul absolut în poșeta oricărei femei pe parcursul zilei, pentru că aceasta va conferi un plus de intensitate și seducție privirii. În cei 23 de ani de experiență ca Makeup Artist, Hypnôse rămâne mascara mea preferată”, dezvăluie Alexandru Abagiu.

Tinerețe (re)activată

Génifique, Lancôme, 486 lei

Génifique, Lancôme, 486 lei

Serumul activator de tinerețe Génifique, Lancôme, 486 lei, este rezultatul a 80 de ani de expertiză în dezvoltarea soluțiilor de skincare ultra-performante, 14 ani de cercetare și 197 de formule testate înainte dezvoltării variantei finale. Așa că atunci când îți spunem că rezultatele sunt vizibile în numai șapte zile, nu este cazul să ne crezi pe cuvânt! Încearcă-l și te va surprinde apariția rapidă a celor 10 semne ale tinereții: luminozitate, fermitate, elasticitate, nuanță uniformă, textură îmbunătățită, rezistență, diminuarea ridurilor și a liniilor fine, densitate, catifelare. Alexandru Abagiu te învață cum să îl folosești pentru rezultate maxime: „Pentru mine, această sticluță neagră este magică! Ideală pentru orice tip de ten, aplicată înaintea cremei tale de față, oferă hidratare și reduce aspectul liniilor fine. Quick tip: amestecă un strop de serum Génifique cu o doză de Teint Idole Ultra Wear pentru a obține un finish luminos și hidratare pe durata întregii zile”!

La Vie Est Belle

La Vie Est Belle L'Éclat de la Lancôme, 377 lei

La Vie Est Belle L’Éclat de la Lancôme, 377 lei

Ca să poți privi viața în roz în orice situație, ai nevoie de parfumul La Vie Est Belle L’Éclat de la Lancôme, 377 lei. Este accesoriul perfect care te va face să strălucești de dimineață până seara. Cum? Notele sale dulci și revigorante îți vor aduce zâmbetul pe buze în orice moment, amintindu-ți că viața este frumoasă!

Lancôme la GLAMOUR Beauty Festival

Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu produsele prezentate mai sus, treci pe la standurile Lancôme și încearcă-le! Podiumul va fi format din trei axe – fragrance, skincare și make-up – așa că vei avea ocazia să strângi informații prețioase despre toate preferatele tale, indiferent că ești pasionată de machiaj, îngrijirea tenului, sau pur și simplu vrei să încerci un nou parfum. În plus, trusa ta de cosmetice va primi un refresh luxuriant, fiindcă goodie bag-ul de anul acesta conține o mulțime de miniaturi: o apă de toaletă La Vie Est Belle, un serum activator de tinerețe Genifique, un creion contur de buze Le Lip Liner în nuanța Fuchsia Pink 378 și un Tiny Clutch adorabil.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com