Goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival 2018: un adevărat răsfăț de beauty

Goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival 2018: un adevărat răsfăț de beauty

Dăm startul primului festival din România dedicat frumuseții: GLAMOUR Beauty Festival! Pe 9 și 10 iunie, la Hanul Gabroveni, răsfățul tău va fi pe primul loc. Cadourile nu vor lipsi nici ele, iată ce conține goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival 2018, pe care îl va primi fiecare participant.

Vino la GLAMOUR Beauty Festival și bucură-te de un weekend întreg de răsfăț: masterclass-uri de beauty, sesiuni de make-up și hairstyling, toate susținute de adevărați profesioniști (vezi aici speakerii de top care vor fi prezenți anul acesta la eveniment). În plus, la final, vei pleca de la festival cu un goodie-bag cât se poate de cuprinzător, plin de cadouri tentante.

Fiecare participant la GLAMOUR Beauty Festival 2018 va primi un goodie bag în valoare de peste 600 de lei plin cu produse de beauty! Iată care sunt acestea.

Ce conține goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival 2018

 1. Cremă BB Anew Perfect Skin SPF 20, AVON
 2. Șampon uscat Divine Dark, Batiste, 200ml
 3. Mascara EYE CATCHING, Bourjois
 4. Apă de struguri Caudalie, 75ML
 5. Șampon regenerator Protein Repair, Douglas, 75ML
 6. Fard de pleoape Million Nude Faces, essence
 7. Apă de toaletă LA VIE EST BELLE Eclat, Lancôme, 3ML
 8. Activator de tinerețe GENIFIQUE ADVANCED, Lancôme, 7ML
 9. Liner LE LIP, Lancôme, Fuchsia Pink
 10. Cutie cu 2 absorbante Libresse
 11. Tatuaje Temporare INK ME, Rimmer London
 12. Ruj PROVOCALIPS, Rimmel London
 13. Lac de unghii MIRACLE GEL, Sally Hansen
 14. Pensulă pentru aplicare pudră, wet n wild.

În plus, vei avea ocazia să descoperi și să testezi cele mai inovatoare produse de la branduri de top. Brandurile prezente la GLAMOUR Beauty Festival anul acesta sunt AVON, Batiste, Bourjois, Caudalie, Douglas, essence, Lancôme, glo, Libresse, Pantene, Rimmel London, Sally Hansen, wet n wild, Urban Decay, Manifest.

De toate acestea, dar și de masterclass-uri și ședințele de răsfăț, te vei putea bucura dacă îți achiziționezi biletul pentru GLAMOUR Beauty Festival. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com