Douglas la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Douglas la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Un ten proaspăt, luminos, o privire accentuată subtil și buze hidratate: acestea sunt elementele must-do pentru un machiaj în tendințele sezonului. Dezvăluie-ți frumusețea cu produsele Douglas și realizează un look glam de vară în doar cinci pași simpli. Iată ingredientele esențiale!

1. Orice machiaj va arăta impecabil pe un ten hidratat corespunzător. De aceea, crema BB Perfect Focus 5 in 1, Douglas Focus, 69 lei, este produsul perfect. Cu formula sa lejeră, ideală pentru vară, el hidratează, netezește și aduce un plus de luminozitate tenului, în timp ce uniformizează nuanța pielii și diminuează aspectul micilor imperfecțiuni. În plus, produsul cu SPF 25 îți protejează pielea de razele nocive ale soarelui.

crema BB Perfect Focus 5 in 1, Douglas Focus, 69 lei

crema BB Perfect Focus 5 in 1, Douglas Focus, 69 lei

2. Puțină strălucire este întotdeauna binevenită. Iluminatorul Chic & Shine Pearl, Douglas Make Up, 39 lei, îți asigură doza potrivită de luminozitate, pentru ca machiajul tău să aibă un finish plin de prospețime. Aplică-l pe cea mai înaltă zonă a pomeților, pe vârful nasului și pe arcul lui cupidon și admiră magia: tenul tău va fi radios.

Iluminatorul Chic & Shine Pearl, Douglas Make Up, 39 lei

Iluminatorul Chic & Shine Pearl, Douglas Make Up, 39 lei

3. Paleta de machiaj Mini Best of Colors no.1, Douglas Make Up, 39 lei, este produsul perfect pentru o privire seducătoare. Aplică nuanța cea mai deschisă pe colțul intern al ochiului și continuă, gradual, cu nuanțele mai închise, spre colțul extern. Indiferent dacă este vorba despre un machiaj subtil de zi sau unul de seară, formulele delicate sunt ușor de aplicat și de armonizat în fel și fel de combinații. Experimentează cu nuanțele și lasă-ți imaginația să zburde: vei obține cele mai cool lookuri!

Paleta de machiaj Mini Best of Colors no.1, Douglas Make Up, 39 lei

Paleta de machiaj Mini Best of Colors no.1, Douglas Make Up, 39 lei

4. Finisează machiajul ochilor cu o mascara de încredere. Lash Augmented Mascara Black, Douglas Make Up, 55,2 lei, conferă alungire și volum genelor tale, și poți obține chiar și acel aspect de gene false. Periuța inovatoare cu peri în formă de floare separă și curbează fiecare geană în parte, permițând aplicarea intensă a produsului. Aplică formula de două ori, pentru un efect wow!

Lash Augmented Mascara Black, Douglas Make Up, 55,2 lei

Lash Augmented Mascara Black, Douglas Make Up, 55,2 lei

5. Lip Oil, Douglas Make Up, 39 lei în nuanța Raspberry Therapy, este o adevărată plăcere pentru buze. Formula translucidă hrănește și hidratează, în timp ce conferă o finisare glossy și ușor nuanțată. Buzele sunt îngrijite, conturate, iar formula îmbogățită cu fructe goji și babassu antioxidant are proprietăți anti-îmbătrânire. În plus, extractul de zmeură repară pielea sensibilă și îi conferă o culoare subtilă, perfectă pentru un machiaj glam.

Lip Oil, Douglas Make Up, 39 lei în nuanța Raspberry Therapy

Lip Oil, Douglas Make Up, 39 lei în nuanța Raspberry Therapy

Douglas la GLAMOUR Beauty Festival

Vino la standul Douglas de la GLAMOUR Beauty Festival și profită de ședințele de machiaj Douglas Makeup marca #DoItForYou. Te vei bucura de un look personalizat, realizat de profesioniști, care îți va pune în valoare frumusețea naturală. În plus, ai ocazia să descoperi cele mai noi produse Douglas Sun și Douglas Focus și să afli mai multe despre importanța îngrijirii specifice pentru fiecare tip de ten. Ultima surpriză o vei descoperi în goodie bagul GLAMOUR Beauty Festival, care va conține un super produs Douglas Hair Protein Repair, necesar îngrijirii părului expus la acțiunea nocivă a factorilor de mediu în sezonul cald.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com