Cum a fost anul trecut la a doua ediție GLAMOUR Beauty Festival

Cum a fost anul trecut la GLAMOUR Beauty Festival

Pentru că pregătim o nouă ediție GLAMOUR Beauty Festival (psst, primele 100 de bilete se vând la preț special!), este un moment prielnic să ne amintim cum a fost anul trecut, la cea de-a doua ediție a singurului festival din România dedicat frumuseții. Anul acesta, ne propunem să aducem un plus de răsfăț, surprize și informații prețioase pe care nicio pasionată de beauty nu ar trebui să le rateze!

Ediția din 2017 a GLAMOUR Beauty Festival a reunit cei mai de seamă profesioniști din domeniul frumuseții și cele mai renumite branduri de produse, oferind participantelor ocazia de a lua parte la o experiență unică. Paginile de beauty ale revistei noastre au prins viață, iar cititoarele au putut simți acest lucru pe pielea lor. Iată cum a fost anul trecut la GLAMOUR Beauty Festival.

Speakeri de top la GLAMOUR Beauty Festival

Make-up gurus, hairstyling pros, healthy living guides și influencers au muncit laolaltă pentru a le învăța pe participante câteva din cunoștințele lor. Vă spunem numai câteva dintre numele importante care au fost alături de noi la a doua ediție GLAMOUR Beauty Festival.

Make-up gurus

Alexandru Abagiu, Dana Argeșan, Adina Vlad, Andra Manea și Roxana Minea au susținut masterclass-urile de make-up la ediția din 2017 a festivalului. Ei au făcut demonstrații de machiaj, au împărtășit trucuri geniale și au răspuns tuturor întrebărilor participantelor.

Hairstyling pros

Printre profesioniștii în hairstyling prezenți la festival s-au numărat Sorin Stratulat, Florin Noje și George Soare, unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai domeniului lor.

Healthy living guides și influencers

Cu siguranță îi urmăriți pe Instagram (iar dacă nu, dați-le follow acum!), iar anul trecut i-ați putut cunoaște în persoană și le-ați putut adresa întrebări la GLAMOUR Beauty Festival 2017. V-au stat la dispoziție și v-au împărtășit cunoștințele lor de lifestyle și social media: Sorina Fredholm, Sânziana Negru, Ioana Grama, Dana Sota, Andreea Chirilă, Sonia Argint Ionescu, Mădălina Merca, Alina Ceușan, Andreea Ibacka, Sandra Bendre, Ioana Chișiu, Patricia Blaj și Anca Serea.

Goodie bag la GLAMOUR Beauty Festival 2017

După o mulțime de experiențe folositoare și nenumărate șesiuni de răsfăț (manichiură, machiaj, hairstyling, wellness), participantele au plecat acasă cu un goodie bag plin de produse minunate, în valoare de peste 600 de lei. Iată ce a conținut:

 • pudră translucidă Mark. Magix HD Finishing Powder, Avon, 9 g. (full size)
 • ruj Rouge Edition Velvet, Bourjois în nuanța Fu(n)chsia, 7,7 ml. (full size)
 • Apă de Struguri, Caudalíe, 075 ml. (full size)
 • spumă de duș Home Spa, Douglas, 75 ml. (travel size)
 • cremă de zi Organic Morrocan Argan Oil, Dr. Organic, 50 ml. (full size)
 • cremă de față Pure Vitality Skin Renewing Cream, Rosa Arctica Lightweight Cream sau Ultra Facial Cream, Kiehl’s, 7 ml. (travel size)
 • apă de parfum La Vie Est Belle, Lancome (4 ml)
 • cremă de față Visionnaire Advanced Multi-Correcting, Lancome, 15 ml. (travel size)
 • masacara Volume Shake, Rimmel London, 9 ml. (full size)
 • lac de unghii Miracle Gel în nuanța Mintage, Sally Hansen, 14,7 ml. (full size)
 • paletă cu 24 de nuanțe sample de ruj Vice Lipstick, Urban Decay
 • paletă cu 4 nuanțe sample de corector Naked Skin, Urban Decay.

Mai mult decât atât, participantele care s-au îndrăgostit iremediabil de produsele pe care au avut ocazia să le testeze la GLAMOUR Beauty Festival 2017 au avut ocazia de a le cumpăra cu un discount special.

Vestea bună este că anul acesta pregătim o nouă ediție a festivalului dedicat frumuseții. V-am pregătit și mai multe surprize, workshop-uri, masterclass-uri, ședințe de răsfăț total și produse de top la cea de-a treia ediție GLAMOUR Beauty Festival.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com