Caudalie la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Caudalie la GLAMOUR Beauty Festival 2018

Trecerea timpului și ritmul de viață agitat pot avea efecte negative asupra tenului tău. Ai grijă de pielea ta, apariția ridurilor poate fi amânată! Oprește timpul și activează-ți frumusețea cu gama Vine[ACTIV] de la Caudalie!

Un ten tânăr, neted, luminos, fără imperfecțiuni este idealul oricărei femei. Însă, pentru a se menține astfel, pielea ta duce o luptă continuă cu tot felul de facutori, luptă pe care nu o poate câștiga fără ajutorul tău. Ce poți face pentru el? Îngrijește-l corect și constant, protejează-l de factorii agresivi și răsfață-l cu produse eficiente care să îi prelungească tinerețea.

În acest sens, Caudalie vine în ajutorul tău cu gama Vine [ACTIV], care valorifică unul dintre cei mai puternici antioxidanți produși de natură: polifenolii din semințele de struguri. Asocierea lor cu molecule noi au dus la crearea unui complex ce previne îmbătrânirea celulelor: Anti-cell burn out®. Acesta are o dublă acțiune: reînnoiește depozitele de antioxidanți și activează apărarea naturală a celulelor, acționând împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Rutina pentru tinerețea prelungită a pielii tale

Oferă un boost de antioxidanți tenului tău cu Serul antirid și radianță Caudalie Vine[ACTIV]. Acesta conține cea mai mare concentrație de ingrediente ce alcătuiesc complexul Anti cell burn out®, iar formula sa îmbogățită cu acid hialuronic netezește ridurile și hidratează pielea.

Serul antirid și radianță Caudalie Vine[ACTIV]

Serul antirid și radianță Caudalie Vine[ACTIV]

Protejează-ți zilnic tenul de factorii externi cu Crema hidratantă 3 în 1 Caudalie Vine[ACTIV]. Îmbogățită cu polizaharide, protejează tenul împotriva poluării și îi oferă luminozitate.

Crema hidratantă 3 în 1 Caudalie Vine[ACTIV]

Crema hidratantă 3 în 1 Caudalie Vine[ACTIV]

Îngrijește pielea delicată din jurul ochilor și cea a buzelor cu Crema energizantă cu efect de netezire pentru conturul ochilor și buzelor Caudalie Vine[ACTIV]. Castanul sălbatic din formulă acționează împotriva cearcănelor, iar peptidele conferă fermitate pielii, netezind ridurile.

Crema energizantă cu efect de netezire pentru conturul ochilor și buzelor Caudalie Vine[ACTIV]

Crema energizantă cu efect de netezire pentru conturul ochilor și buzelor Caudalie Vine[ACTIV]

Ajută-ți pielea să se refacă pe timp de noapte cu Uleiul detoxifiant de noapte Caudalie Vine[ACTIV]. Uleiurile din componența sa, precum cel de semințe de struguri, de mosc roz sau de lavandă, ajută la hidratarea, detoxifierea și calmarea pielii, precum și la netezirea ridurilor.

Uleiul detoxifiant de noapte Caudalie Vine[ACTIV]

Uleiul detoxifiant de noapte Caudalie Vine[ACTIV]

Gama este disponibilă în farmaciile Help Net selecționate.

Apă de struguri Caudalie

Apă de struguri Caudalie

Caudalie la GLAMOUR Beauty Festival

Vino la standul Caudalie ș­i află totul despre puterea antioxidantă a ingredientelor naturale din struguri. Vei avea ocazia să te convingi pe loc de beneficiile lor antiîmbătrânire, dar ș­i acasă, pentru că în goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei găsi Apa de Struguri Caudalie.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com