Bourjois la GLAMOUR Beauty Festival 2018

O linie de eyeliner executată cu maximă precizie, gene dramatice, umbre care să alungească ochiul, totul completat de o privire seducătoare – ce poate fi mai sexy de atât? Însă machiajul cat-eye nu este atât de ușor de realizat dacă nu te înarmezi cu produse care să îți ușureze munca. Bourjois îți sare în ajutor!

Wing it, the easy way

Oricât de mult te-ai teme de ea, oricâte emoții ai avea de fiecare dată când o trasezi și oricâte încercări nereușite ai avut până acum, nu trebuie să te dai bătută. Da, vorbim despre mult-temuta linie de eyeliner, fără de care machiajul cat-eye nu poate exista. Mai dă-ți o șansă, însă de data aceasta înarmează-te cu un eyeliner ingenios, care să facă singur măcar 50% din treabă. Eyelinerul cariocă Eye Catching de la Bourjois, 59,90 lei, are un vârf de ultimă generație, ca o ștampilă. După ce ai conturat ochiul folosindu-l ca pe un tuș normal, aplică ștampila la coada ochiului și voilà… este acea linie de tuș pe care te chinuiai atât de mult să o obții!

Eyelinerul cariocă Eye Catching de la Bourjois, 59,90 lei

Gene dramatice

Ca să vorbim despre un cat-eye veritabil, genele bogate și alungite nu trebuie să lipsească din ecuație – ne bazăm pe puterea lor de a alungi și mai mult forma ochiului. Pune-le în valoare cu mascara Eye Catching de la Bourjois (60,90 lei), care oferă volum și alungire impresionantă datorită aplicatorului cu fibre. Insistă cu ea mai ales în partea externă a ochiului: cu cât genele sunt mai lungi acolo, cu atât ochiul va părea mai alungit.

mascara Eye Catching de la Bourjois (60,90 lei)

mascara Eye Catching de la Bourjois (60,90 lei)

Detaliile unui look perfect

Pentru ca ochii de felină să fie puși în valoare, restul machiajului trebuie să fie impecabil și nu ai voie să omiți niciun detaliu. Începe prin a aplica baza de machiaj Healthy Mix (47,90 lei) pentru a obține un ten proaspăt și radios: peste ea, fondul de ten Healthy Mix se va aplica impecabil. Definește pomeții dintr-o singură mișcare folosind blush-ul Le Duo Blush (41,65 lei): sculptează cu nuanța mai închisă pentru a-ți evidenția pomeții și aplică o tușă din nuanța mai deschisă pe mărul pomeților pentru a reda îmbujorarea. Nu uita de iluminator, machiajul cat-eye face cea mai bună pereche cu tenul luminos: aplică Le Petit Strober (41,65 lei) pe vârful pomeților, sub sprâncene, pe arcul lui Cupidon și pe bărbie. Finisează look-ul cu un rujul mat Rouge Velvet (59,99 lei) într-o nuanță cât mai naturală pentru a nu distrage atenția de la machiajul intens al ochilor.

Detaliile unui look perfect

Detaliile unui look perfect

Bourjois la GLAMOUR Beauty Festival

Profită de ședințele de machiaj și experimentează look-ul de felină la festival, vizitând standul Bourjois. În goodie-bag-ul GLAMOUR Beauty Festival vei găsi o mascara Eye Catching, atât de utilă în orice machiaj.

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com